Skoro jest lista to i miejsca są wolne i do tego siedzące i w pierwszym rzędzie. :-D
Terminy bezpłatnych warsztatów dla członków klubu podaję oddzielnie. Na te jest zniżka w wysokości 10% dla członków Klubu.
Skoro jest lista to i miejsca są wolne i do tego siedzące i w pierwszym rzędzie. :-D
Terminy bezpłatnych warsztatów dla członków klubu podaję oddzielnie. Na te jest zniżka w wysokości 10% dla członków Klubu.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Na stronie www.warsztatyfoto.com.pl podałem terminy spotkań do wakacji.
Trochę tego jest i myślę, że kopiowanie terminów na Forum spowoduje bałagan.
Tak też zrobię a do tego pewnie podam jakiś termin z poza listy aby zrobić spotkanie w jakimś innym nowym temacie.
Okładka ostatniego wydania naszego czasopisma została zrobiona przez znanego z tego wątku Vitez-a Na warsztatach też bywał. Myślę, że należą się gratulacje. Ale to nie wszystko. Ale więcej po Świętach.
no Vitez pięknie pięknie , gratulacje
Zdjęcie jakie jest, każdy widzi. Róża jak róża, cycki jak cycki, ani nie porywa ani nie powala, ale widać że Vitez warsztat ma, choć nie koniecznie ma pomysł co z nim zrobić.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
A jest dokładnie na odwrót. To co wszelcy "inni" myślą o moich zdjęciach mam gdzieś, bo jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził, więc zdjęcia robię właściwie tylko dla siebie. Nie da się spełnić oczekiwania innych bo każdy "inny" ma zupełnie różne oczekiwania. Da się spełnić jedynie swoje własne oczekiwania. Jednakże nie jestem artystą i jestem o wiele lepszy w fotografii reakcyjnej niż kreacyjnej, stąd nie spodziewaj się jakiegoś artyzmowego "wyrażania siebie" w moich fotkach. Robienie zdjęć sprawia mi po prostu przyjemność, nie próbuję w nich wyrażać siebie. I tyle, bez doszukiwania się jakiegoś głębszego znaczenia.
Okładka jest następstwem zamieszczonego artykułu którego autorem jest również Vitez.