Koniec ferii a do tego jutro nasi grają, stąd nie będzie tłoku
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Staram się unikać na spotkaniach promocji i prezentacji sprzętu fotograficznego. Jeśli chodzi o sprzęt Canon to mamy chyba bardzo ograniczone możliwości a sam fotografuję inną marką.
Na kiedy planowane są nastepne warsztaty aktu, bo chciałbym się zapisać już dziś. Pozdrawiam,
Raf.
Tu znajdziesz wszystkie zaplanowane terminy i większość dodatkowych informacji o tym jak się zapisać http://www.warsztatyfoto.com.pl/f.php5
Dziękuję za przybycie i mam nadzieję, że konstruktywnie spędzony czas uczestnikom wczorajszego spotkania. Jednocześnie chcę przypomnieć, że pod tym adresem zostanie www.warsztatyfoto.com.pl uruchomiona galeria dla osób, które były u nas na warsztatach. Wszyscy którzy chcą umieścić swoje zdjęcie lub zdjęcia na stronie proszę aby wysłali je na nasz adres redakcja@tmf.waw.pl podając w temacie wiadomości „galeria”
Zapraszam!
Coś by wypadało zorganizować ale jakoś tak po ostatnim spotkaniu było nie było sesji fotograficznej jakoś nie widać zdjęć. Mam pytanko do uczestników. Czyżby coś nie wyszło?