Jak dla mnie T00mcio to 2 fotelowe jest lepsze (piszę jako użytkownik zwykłego monitora), jest bardziej naturalne i chyba przeciągnięte o +1EV w stosunku do zdjęcia 1 przy wywoływaniu RAWa.
![]()
Jak dla mnie T00mcio to 2 fotelowe jest lepsze (piszę jako użytkownik zwykłego monitora), jest bardziej naturalne i chyba przeciągnięte o +1EV w stosunku do zdjęcia 1 przy wywoływaniu RAWa.
![]()
t00mcio.. mi z kolei bardziej widzi się pierwsze 'fotelowe'.
Też używam zwykłego monitora..
PS.
Którym szkłem robiłeś to pierwsze (sama twarz)??
miałem tylko 85L, ale na całą sylwetkę to za długi - chodziłem po "scianie"![]()
5D, 5Dmk2 BG-E6 | 16-35 IIL | 24-105 ISL | 35L | 50 1.4 | 85IIL | 70-200 2.8 ISL | 100 2.8 Macro | 100-400 ISL
Następny termin dla tych, którzy byli przynajmniej raz i chcą pogłębić nieco wiedzę i nabrać większego doświadczenia. Tym razem nie ja będę prowadził spotkanie tylko:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...oq=ko%C5%9Bnik
http://www.zpaf.pl/pl/prezentacje/index.php?id=52
Jerzy Kośnik- Akt w Studio (czwartek) 22 01 2009 godzina 17
Koszt spotkania 150 zł
Zapraszam!
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Mam pytanie czy termin jest nieodpowiedni albo cena czy cokolwiek innego, że kolejny termin cieszy się takim a nie innym zainteresowaniem?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Cóż z mojej strony to brak kasy pokazałeś .... i się człowiek naplił na jakieś małe studio,radio,plastry z miodem ...pozdrawiam i bardzo dziękuję za warsztaty ,będę się starał jak najczęściej bywać pozdrawiam
Zgadzam sie z tobą w pełni, ze nie wspomnę o jego współpracy z FF
W tym wypadku powiem tylko jedno i skomentuje:
Dawajcie jeszcze!!
Dorota jak każda kobieta lubi fajnie wyglądać, a temat tej sesji jest bardzo bliski temu co chciała zrealizować. Więc ciekawych zdjęć macie pewnie dużo. Nie bójcie się krytycznych komentarzy, są po to aby następne zdjęcie było jeszcze lepsze
Ps. Fotki kompozycyjnie rzeczywiście nie prezentują sie zbyt ciekawie.
Ostatnio edytowane przez werek ; 19-01-2009 o 23:25
Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L
Zdjęcia owszem będą lepsze pod warunkiem, że ktoś powie dlaczego są złe.
Inaczej będę jedynie powielał te same błędy.