Strona 35 z 43 PierwszyPierwszy ... 253334353637 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 427

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2009] - portret,akt, ślubne

Dancho
    Guest

Domyślnie

Moja wina fakt. Zła strona ręki została sfotografowana :/ ale to był mój najlepszy kadr więc już musiałem tak dać.A co do czerni w ubraniu też się zgodzę bo u niektórych jest aż za ciemno a ja mam źle skalibrowany monitor i gdy wrzucam coś do sieci to traci trochę kolory i czarnieje ale na forum już to zauważyłem. Kurcze mam jakąś manię bo jeśli już coś zrobiłem to nie chce wracać do tego i zmieniać, ale Venomer ma rację. Musi być jaśniejsze to ubranie.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Mój monitor też pozostawia sporo do życzenia:sad: http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=447 Ale jak przyjdziesz 28 XI to porozmawiamy o wydrukach i monitorach . Są jeszcze dwa terminy spotkań i inne rzeczy też można poprawić.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

btw Sergiusz , czemu wchodzac na strone w stopce , pomimo ze muzyka wyciszona to dudnienie gra ? nie wiem jak u innych , czy to cos skopane czy jak , taka drobna sugestia bo mozna cholery dostac od tego lomotu ;]
    no comment...

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Trzeba nacisnąć na te dwie kreseczki II

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

tak czy owak masz zle to ustawione - klika sie na glosnik zeby wyciszyc , ok dziala - wchodze na podstrone - glosnik wyraznie nadal zaznaczony - muzyka leci ;] , o to mi chodzi

btw co z tym tematem o etyce ? ;]
    no comment...

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Nie wiem co i po co naciskasz napisałem wyżej jasno co nacisnąć aby wyłączyć głos. Co do etyki to gdzieś już napisałem, że jak będę miał czas to to zrobię ale na pewno nie w tym wątku.

Podam dodatkowe terminy jeszcze na listopad:

24 XI wtorek godzina 17 Portret- pierwsze kroki w studio
    25 XI środa godzina 17 Fashion/Akt ( mała grupa max 5 osób )
    27 XI piątek godzina 17 Fashion/Akt ( mała grupa max 5 osób )

koszty bez zmian portret 99zł a Fashion 250zł

Zapraszam!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Naciskam intuicyjnie , jak na kazdej innej stronie z lipnym dzwiekiem - ikonke wyciszenia , skoro malo to wazne to ok przepraszam.
    no comment...

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Poproszę któregoś ze znajomych muzyków to mi napisze jakiś warsztat song i zmienię. Na razie tak zostanie.

photoamator
    Guest

Domyślnie

Nie mam wlasciwie co wstawic do oceny poniewaz wieksza czesc warsztatow "przegadalem" czego oczywiscie nie zaluje bo wiele sie mozna bylo dowiedziec o warsztatach uczestnikow a przez to i swoj troche podciagnac.
    Pozdrawiam prowadzacych i uczestnikow.

http://www.ewa-suknieslubne.pl/CB/1B6U38182117.jpg

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    W dniu 22 XI ( niedziela ) o godzinie 14 odbędą się warsztaty fotograficzne „Twój pierwszy ślub- reportaż w kościele” Miejsce spotkania to Kościół kolegiacki Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Marii Panny oraz w Podziemia Kamedulskie przy ul. Dewajtis w Lesie Bielańskim w Warszawie. W czasie warsztatów każdy z uczestników będzie miał możliwość poćwiczyć fotografowanie w warunkach prawie w stu procentach zbliżonych do rzeczywistych jak podczas prawdziwego ślubu oczywiście „pod okiem” osób prowadzących warsztaty. Oczywiście nie zabraknie części teoretycznej dotyczącej samej ceremonii jak i technik fotografowania.
    Koszt spotkania to 156zł Dla posiadaczy legitymacji Klub czasopisma Lustrzanka- wstęp wolny.
    Zaistniała możliwość aby na warsztaty mogło przyjść jeszcze kilka osób. Chętnych proszę o kontakt na PW lub redakcja@tmf.waw.pl i w wiadomości podanie nr telefonu.

Strona 35 z 43 PierwszyPierwszy ... 253334353637 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów