W sumie to pomiędzy sobotnimi warsztatami przewidziana jest przerwa więc jak by pogoda dopisała to można by wyjść w plener aby przećwiczyć efekt ciemnego tła.
W sumie to pomiędzy sobotnimi warsztatami przewidziana jest przerwa więc jak by pogoda dopisała to można by wyjść w plener aby przećwiczyć efekt ciemnego tła.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
25 07 ( sobota ) godzina 11 Pomiędzy portretem a aktem/akt w studio
koszt 350zł
Takie ułożenie tematów w grafiku spotkań pozwala osobom, które mają nie po drodze do Warszawy na zaliczenie za jednym podejściem dwóch lub trzech tematów spotkań. Dwa tematy, które odbędą się w sobotę nie są skrócone czasowo i obejmują pełny program pojedynczych spotkań. Chętnych proszę o kontakt na PW lub mejlowy ze strony www.warsztatyfoto.com.pl
Zapraszam!
Nie ma obowiązku uczestnictwa na obu spotkaniach i jak ktoś ma ochotę to może wybrać interesujący go temat. Koszt wtedy wynosi odpowiednio 150/200zł
jaka modelka będzie w sobotę??
5DmII + 16-35 f/2.8 L + 85 F1.8 + 40D + 17-55 IS USM 2.8 + Samyang 8mm + 2x 430 EX II
Ona już jest:-D zawsze można sprawdzić osobiście:-D
Na stronie www.warsztatyfoto.com.pl podałem dość odległe terminy spotkań już na wrzesień. Nie powielam ich na razie na Forum z tego względu, że do początku września będę na urlopie. Jeśli chodzi o zapisy to są one cały czas aktywne poprzez stronę www. Myślę, że wśród tematów każda z ewentualnie zainteresowanych osób znajdzie coś dla siebie. Chętnych do udziału w warsztatach proszę o kontakt telefoniczny lub mejlowy podany na wyżej wymienionej stronie.
Zapraszam!
Było nie było jest po wakacjach, więc chyba czas już najwyższy przypomnieć o zbliżających się terminach spotkań. Najbliższy to
11 09 ( piątek) godzina 17 Portret pierwsze kroki w studio 99zł
i ciąg dalszy pierwszego spotkania
26 09 ( sobota ) godzina 11 Pomiędzy portretem a aktem/akt w studio350zł
Oraz jako dyscyplina dodatkowa dla tych najbardziej spragnionych nowych modelek:
18 09 ( piątek ) godzina 17 Fashion- zdjęcia mody 250zł
Zapraszam!
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 08-09-2009 o 19:19
18 09 i 26 09 na warsztatach będzie pozowała modelka: http://www.maxmodels.pl/kinia.html
Chciałbym przypomnieć, że jeśli ktoś ma ochotę zapisać się na piątkowe warsztaty to już najwyższy ku temu czas. Wspomnę może, że na cenę składa się obecność 2 modelek oraz make up, który dodatkowo będzie zmieniany w trakcie spotkania stosownie do kreacji. To głównie fotograficzne spotkanie mające na celu uzupełnienie portfolio oraz stron www.
Przypomnę o terminie trzech kolejnych spotkań, który jest tak dobrany aby osoby zza Warszawy miały szansę w jednym terminie zaliczyć trzy lub dwa spotkania. Z terminu sobotniego można wybrać jedno dowolne spotkanie lub oba.
Zapraszam!
25 09 ( piątek ) godzina 17 Portret pierwsze kroki w studio koszt 99zł
26 09 ( sobota ) godzina 11 Pomiędzy portretem a aktem/akt w studio koszt 350zł lub 150/200zł
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 21-09-2009 o 19:30