Pierwsze jest fajne, dwa pozostałe już mniej przypadają mi do gustu. Na pierwszym wypadałoby zrobić coś z tą prawą ręką bo trochę kolorem odstaje.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
„Zakochani- Pierwszy Ślub” 28 02 sobota godzina 13
Lista:
1. ygd
2. r2d2
3.Eosiak
4. opc
koszt spotkania 150zł
27 02 (piątek) godz 17 Portret pierwsze kroki w Studio
Lista:
1. vuki
koszt 99zł
Tak sobie patrzę i myślę że jako część drugą Zakochani Pierwszy Ślub to zrobimy sobie jakiś plenerek celem zrobienia czy uzupełnienia stron www. Tylko trzeba poczekać aż słonko będzie nieco wyżej i krzaczki się zazielenią. Z tego co wiem są osoby, które nie za specjalnie mają ochotę znaleźć się na liście tego spotkania. Aby się zapisać wystarczy wysłać mi PW.
„Zakochani- Pierwszy Ślub” 28 02 sobota godzina 13
Lista:
1. ygd
2. r2d2
3.Eosiak
4. opc
koszt spotkania 150zł
Lista:
1. vuki
2. piotrek72t
koszt 99zł
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Proszę nie sugerujcie się ilością osób na obu listach. Warsztaty w obydwu podanych terminach odbędą się.
Fajnie co prawda w Wa-wie będę niejko przy okazji , ale dzień ustawiłem sobie już pod warsztaty i smutno by było całować się z klamką![]()
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Nie ma takiej możliwości przynajmniej z takiego powodu, że nie mam klamki.:-D
Zakochani- Pierwszy Ślub” 28 02 sobota godzina 13
Lista:
1. ygd
2. r2d2
3.Eosiak
4. opc
koszt spotkania 150zł
Lista:
1. vuki
2. piotrek72t
3. Bobb
koszt 99zł
EOS 400d + BG + KIT | Canon 28-135 IS USM | Speedlite 430EX | EOS 500 + BG + Sigma 28-200
Celem przypomnienia tematu:
Jako temat zaproponuję „Zakochani- Pierwszy Ślub” Na warsztatach podzielę się wiedzą jak zrobić pierwszy w życiu „Ślub” i na co zwrócić uwagę aby cało wybrnąć z „opresji” W tym przypadku studio będzie tylko miejscem gdzie będą omawiane zagadnienia a wszystko o czym będziemy rozmawiać będzie można wykorzystać podczas fotografowania zakochanych, przygotowań, reportażu w kościele oraz zdjęć wykonywanych w plenerze. Omówię najczęściej popełniane błędy i podpowiem jak ich uniknąć. O czym nie będziemy rozmawiać na warsztatach? O sprzęcie tylko w jednym zdaniu, a dywagacje na temat jasnych szkieł i czy świecić lampą czy nie pozostawię póki co do rozwiązania na forumowych wątkach. Skupimy się na tym co najważniejsze czyli na fotografowanych osobach. Oczywiście nie zabraknie modelki i modela w stosownych strojach to przy ich pomocy poprowadzę spotkanie.