Strona 52 z 60 PierwszyPierwszy ... 2425051525354 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 511 do 520 z 594

Wątek: eTTL + Pocket Wizard

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Aczkolwiek nie ukrywam, że mogliby ten pakiet supportu i aktualizacji zrobić opcjonalny - moje podejście jest takie, że kupuję jeżeli wiem jak działa i mnie to satysfakcjonuje

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Aczkolwiek nie ukrywam, że mogliby ten pakiet supportu i aktualizacji zrobić opcjonalny - moje podejście jest takie, że kupuję jeżeli wiem jak działa i mnie to satysfakcjonuje
    powazne firmy albo sprzedaja produkt w 100% pro albo w ogole, sam robisz zdjecia slubne, dotyczy to takze ich, czy jak Para Młoda poprosi Cie o zdjecia na slubie, ktore chca na plycie bez obrobki zadnej za polowe ceny to sie zgodzisz? nie, bo sie szanujesz
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    no i kupujac PW masz pewnosc ze jak wyjda nowe lampy Canona i nowe body to zrobia soft i wszystko bedzie dzialac jak powinno...
    Ostatnio edytowane przez sebcio80 ; 25-08-2010 o 00:31 Powód: Automerged Doublepost
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    i tak i nie
    bo na razie działa - a jak Canon wypuści np 60d czy 1ds4 i okaże się że coś nie tak do końca działa (tak było na początku z 5d2) - bo to w końcu dosyć skomplikowany system - a w każdym pazie bardziej niż prosty manualny wyzwalacz - to będziesz jęczał że system do d.. bo nie działa. Te nowe opcje to jakieś tam doświetlania i możliwości zmiany stałych czasowych itp. w podstawowej opcji oczywiście działa tak samo jak przy zakupie..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    czy jak Para Młoda poprosi Cie o zdjecia na slubie, ktore chca na plycie bez obrobki zadnej za polowe ceny to sie zgodzisz? nie, bo sie szanujesz
    Zastanawiałbym się :P

Ok, przekonaliście mnie. W takim razie muszę zarabiać tyle, by mi nie było żal wydać kasy na PW No ale to pewnie za dwa latka, dwa i pół.

Bywalec Awatar KrzysiekT
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mi pockety udało się kupić za jakieś nie całe 1200 zł (2xFlex TT5), rzuć okiem tutaj:

http://cgi.ebay.co.uk/PocketWizard-T...alCamAccess_RL

Ważne żeby mieć znajomego w Londynie co weźmie paczkę do siebie a potem pockety wrzuci do walizki i przetransportuje do Polski. W dzisiejszych czasach to nie problem

Teraz pozostaje tylko dokupić tt1 + ac3 i pozamiatane O zaletach nie ma co pisać. Koń jaki jest każdy widzi.
    Pozdrawiam, Krzysztof

Bywalec Awatar dancio
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Mozna kupic u Dagmara w AD Studio.. dzis maja dostawe i na allegro jest wiec mozna sobie pozwolic np Place z Allgro i jak ktos ma VISA Card to platnoc do 2 miesiec y ...

pzdr..

sam jestem ciekaw i jutro potestuje to napisze moje wrazenia
    2x 5D Mark III : 15mm fish, 14 2.8 II,; 24L 1.4 II ; 35 1.4 ; 85 1.2 II ; 100 2.8 Macro IS ; 135L 2.0 70-200 2.8 IS II 2x600EX ST-E3 www.fotoroko.pl

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dzygit-Dublin Zobacz posta
    tu o zonie na razie można pomarzyć wiec w pl lepiej,tu tylko zamówiłem przez handlarza

zone ok ale namiary na stopkę w ludzkiej cenie by się przydały gdzieś gdzie akcepuja paypala
    Niby w ParkCameras in stock
    http://www.parkcameras.com/16360/Poc...paign=pid16360

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

dziś dostałem i stopki zapasowe i AC3,

stopki szybko i latwo wymieniłem i zaczełem testy AC3 (mam dwie sztuki),
    niestety zaobserwowałem pewne problemy w ETTL, mianowicie lampy po załozeniu AC3 w pozycji 0 błyskają jakies 2/3 - 1EV mocniej niż bez controllera, mozecie to potwierdzic?

pozatym czasami po zmianie kolkiem korekcji sily blysku potrafi blysnac poprzednimi ustawieniami, i dopiero kolejny blysk jest ok, dzieje sie to rzadko ale sie zdarza, co ciekawe zaobserwowalem to tylko na MiniTT1, na FlexTT5 nie zdarzylo mi sie to.
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Bywalec Awatar dancio
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

A soft masz ktory nowy 5.150 czy 5.100 . jak to bywa zawsze na poczatku ... nie wszystko zloto co sie swieci... pewno jeszcze cos po drodze wyjdzie.. ogolnie sprzedaz ac3 miala byc na poczatku maja , przesuneli to bo w testach pewno nie smigalo ... nic tylko czekac na poprawki moj bedzie u mnie jutro tez z checia to potestuje...

a jak na manualu ?? wszystko dziala tak jak powinno bo rozumiem ze opisywales to w Auto TTL ??
    2x 5D Mark III : 15mm fish, 14 2.8 II,; 24L 1.4 II ; 35 1.4 ; 85 1.2 II ; 100 2.8 Macro IS ; 135L 2.0 70-200 2.8 IS II 2x600EX ST-E3 www.fotoroko.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dancio Zobacz posta

a jak na manualu ?? wszystko dziala tak jak powinno bo rozumiem ze opisywales to w Auto TTL ??
    w manualu dziala git, ne zauwazulem problemow,

u znajomych ponoc dziala wszystko ok, wiec nie wiem o co chodzi, ciezko tu o przypadek bo na 3 Flexach, jednym Mini, dwoch body i dwoch Zone controllerach jest identycznie, no na 5D bardziej przeswietla niz na 1D, wiec jak ktos ma to body to niech sprawdzi

Strona 52 z 60 PierwszyPierwszy ... 2425051525354 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów