z pierwszych pobieżnych fotek kufla na stole( bo softboxa nie chciało mi się wyciągać a kufelek owszem
) wygląda że
działa tak jak powinno - i to zarówno w trybie M ale także w auto - na razie próbowałem tylko na gołych lampach i na stole ale wygląda że to był ten brakujący element tych zabawek![]()
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
szkoda tylko ze przez dolaczenie tego AC3 tracimy kompaktowac MiniTT1, wiem ze to lekka zabawka ale troche to juz wystaje i jeszcze latwiej cos uszkodzic i polamac,
sadzac jednak z rosnacej popularnosci tego systemu to przypuszczam ze PW moze sie zdecydowac na jeszcze jedno urzadzenie, taki MiniTT1 z wbudowanym od razu sterowaniem
2x 5D Mark III : 15mm fish, 14 2.8 II,; 24L 1.4 II ; 35 1.4 ; 85 1.2 II ; 100 2.8 Macro IS ; 135L 2.0 70-200 2.8 IS II 2x600EX ST-E3 www.fotoroko.pl
adstudio.com.pl - kupilem ostatnie sztuki ale jeszcze w tym tygodniu ma przyjsc 10 sztuk
http://www.foto-net.pl/sklep/produkt...ownik-AC3.html - "dostepny natychmiast"
a po co? to i tak niezbędne przy poważniejszej zabawie więc lepiej 2x wydać kasę niż raz..
pisałem wyżej, wygląda że ok ale jak potestuję w plenerze albo jak będzie mi się chciało statyw targać i softy pozapinać to będę mądrzejszy ale na pierwszy rzut oka to jest to co trzeba
ja też w adstudio.. w fotonecie podobno jeszcze są..
Sebcio - a ty masz 2 mini i z dwóch aparatów wyzwalasz czy jakoś inaczej (np. 2 osoby robią) że aż 2 ZC Ci potrzebne?
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
na weselu robie na dwa body, ciagle zmienianie to upierdliwa sprawa no i mozna stopke uszkodzic...
do tej pory ustawialem moc manualnie i na 5D musialem iso 3200 dawac a na 1D z jasnym szklem bylo ISO 800, jasne moglym zwiekszyc moc na lampie
no i na sesje plenerowe niektore jak robie z kumplem tez sie przyda, chociaz tu bede musial dokupic jeszcze jednego Flexa
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
coś tekst urwało:
jasne moglym zwiekszyc moc na lampie ale wtedy za malo zastanego bedzie no i lamp tez nie chce przemeczac
Żeby tylko cena tego całego systemu była normalniejsza... Echh... :P
biorac pod uwage cene zwyklych radiowek PW bez bajerow to cena jest zaskakujaco niska,
jednak cena PW to przede wszystkim placanie za support, ciagle aktualizacje, ulepszenia,
obecne odbiorniki to wlasciwie zupelnie inny produkt niz jak je kupowalem, dodali softem tyle bajerow ze czlowiek sie gubi juz w setupie, i co istotne kazda aktualizacje robisz sam, prostu i latwo