Strona 51 z 60 PierwszyPierwszy ... 414950515253 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 594

Wątek: eTTL + Pocket Wizard

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dzygit-Dublin Zobacz posta
    zone ok ale namiary na stopkę w ludzkiej cenie by się przydały gdzieś gdzie akcepuja paypala
    a po ile u Ciebie? w USA w oficjalnym serwisie są po 20$ więc w Europie taniej niż 20EU nie bedzie
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dzygit-Dublin Zobacz posta
    jak dzialanie zona ???
    z pierwszych pobieżnych fotek kufla na stole ( bo softboxa nie chciało mi się wyciągać a kufelek owszem ) wygląda że
    działa tak jak powinno - i to zarówno w trybie M ale także w auto - na razie próbowałem tylko na gołych lampach i na stole ale wygląda że to był ten brakujący element tych zabawek
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    działa tak jak powinno - i to zarówno w trybie M ale także w auto - na razie próbowałem tylko na gołych lampach i na stole ale wygląda że to był ten brakujący element tych zabawek
    szkoda tylko ze przez dolaczenie tego AC3 tracimy kompaktowac MiniTT1, wiem ze to lekka zabawka ale troche to juz wystaje i jeszcze latwiej cos uszkodzic i polamac,

sadzac jednak z rosnacej popularnosci tego systemu to przypuszczam ze PW moze sie zdecydowac na jeszcze jedno urzadzenie, taki MiniTT1 z wbudowanym od razu sterowaniem
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Bywalec Awatar dancio
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

u mnie na stole też już jest
    329 zł brutto więc też nieźle
    arturs gdzie kupiles zone ... u nas w Polsce bo patrzylem w b&h jest po 69$ tylko gorzej z kosztami wysylki.. i jak to dziala ...czy spelnia sie w 100 % ??
    2x 5D Mark III : 15mm fish, 14 2.8 II,; 24L 1.4 II ; 35 1.4 ; 85 1.2 II ; 100 2.8 Macro IS ; 135L 2.0 70-200 2.8 IS II 2x600EX ST-E3 www.fotoroko.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dancio Zobacz posta
    arturs gdzie kupiles zone ... u nas w Polsce bo patrzylem w b&h jest po 69$ tylko gorzej z kosztami wysylki.. i jak to dziala ...czy spelnia sie w 100 % ??
    adstudio.com.pl - kupilem ostatnie sztuki ale jeszcze w tym tygodniu ma przyjsc 10 sztuk

http://www.foto-net.pl/sklep/produkt...ownik-AC3.html - "dostepny natychmiast"

Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    szkoda tylko ze przez dolaczenie tego AC3 tracimy kompaktowac MiniTT1, wiem ze to lekka zabawka ale troche to juz wystaje i jeszcze latwiej cos uszkodzic i polamac,

sadzac jednak z rosnacej popularnosci tego systemu to przypuszczam ze PW moze sie zdecydowac na jeszcze jedno urzadzenie, taki MiniTT1 z wbudowanym od razu sterowaniem
    a po co? to i tak niezbędne przy poważniejszej zabawie więc lepiej 2x wydać kasę niż raz..

Cytat Zamieszczone przez dancio Zobacz posta
    pisałem wyżej, wygląda że ok ale jak potestuję w plenerze albo jak będzie mi się chciało statyw targać i softy pozapinać to będę mądrzejszy ale na pierwszy rzut oka to jest to co trzeba

adstudio.com.pl - kupilem ostatnie sztuki ale jeszcze w tym tygodniu ma przyjsc 10 sztuk

http://www.foto-net.pl/sklep/produkt...ownik-AC3.html - "dostepny natychmiast"
    ja też w adstudio.. w fotonecie podobno jeszcze są..
    Sebcio - a ty masz 2 mini i z dwóch aparatów wyzwalasz czy jakoś inaczej (np. 2 osoby robią) że aż 2 ZC Ci potrzebne?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Sebcio - a ty masz 2 mini i z dwóch aparatów wyzwalasz czy jakoś inaczej (np. 2 osoby robią) że aż 2 ZC Ci potrzebne?
    na weselu robie na dwa body, ciagle zmienianie to upierdliwa sprawa no i mozna stopke uszkodzic...

do tej pory ustawialem moc manualnie i na 5D musialem iso 3200 dawac a na 1D z jasnym szklem bylo ISO 800, jasne moglym zwiekszyc moc na lampie

no i na sesje plenerowe niektore jak robie z kumplem tez sie przyda, chociaz tu bede musial dokupic jeszcze jednego Flexa
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    coś tekst urwało:

jasne moglym zwiekszyc moc na lampie ale wtedy za malo zastanego bedzie no i lamp tez nie chce przemeczac
    Ostatnio edytowane przez sebcio80 ; 24-08-2010 o 23:47 Powód: Automerged Doublepost

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Żeby tylko cena tego całego systemu była normalniejsza... Echh... :P

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Żeby tylko cena tego całego systemu była normalniejsza... Echh... :P
    biorac pod uwage cene zwyklych radiowek PW bez bajerow to cena jest zaskakujaco niska,
    jednak cena PW to przede wszystkim placanie za support, ciagle aktualizacje, ulepszenia,
    obecne odbiorniki to wlasciwie zupelnie inny produkt niz jak je kupowalem, dodali softem tyle bajerow ze czlowiek sie gubi juz w setupie, i co istotne kazda aktualizacje robisz sam, prostu i latwo

Miasto
    Kielce

Domyślnie

biorac pod uwage cene zwyklych radiowek PW bez bajerow to cena jest zaskakujaco niska,
    jednak cena PW to przede wszystkim placanie za support, ciagle aktualizacje, ulepszenia,
    obecne odbiorniki to wlasciwie zupelnie inny produkt niz jak je kupowalem, dodali softem tyle bajerow ze czlowiek sie gubi juz w setupie, i co istotne kazda aktualizacje robisz sam, prostu i latwo
    no dokładnie.. jak kupowałem to wersja oprogramowania było 3.xxx a teraz jest 5.150 - dzisiaj właśnie stwierdziłem że połowa nie wiem do czego jest ale kiedyś się wezmę i się dowiem

Strona 51 z 60 PierwszyPierwszy ... 414950515253 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów