Strona 40 z 60 PierwszyPierwszy ... 30383940414250 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 594

Wątek: eTTL + Pocket Wizard

Coś już napisał

Domyślnie

o super. I to nie jest wazne czy wersja US czy EU? Bo za tydzien mam zamiar kupic 3 Flexy i Mini ale wersje US

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tatlpz Zobacz posta
    o super. I to nie jest wazne czy wersja US czy EU? Bo za tydzien mam zamiar kupic 3 Flexy i Mini ale wersje US
    nie, nie ma znaczenia, jednak pamietaj ze wersja US jest nielegalna w Europie (oczywiscie ze Cie ktos sprawdzi szansa jest prawie zadna)

no i druga sprawa, sprawnosc i zasieg wersji EU jest lepsza, do wersji US dostajesz teraz w komplecie miekki pokrowiec na lampe, ktory ma to poprawiac
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Coś już napisał

Domyślnie

no tak tak ale.... na Gulf Photo Plus w Dubaju moge kupic 3 flexy i 1 mini za 760 dolarow!! dla mnie sprawa prosta nawet jesli bede ciut nielegalny w EU
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha i sorry za pytanie - musze zrobic upgrade i flexa i mini tak? Dzieki za pomoc
    Ostatnio edytowane przez tatlpz ; 24-02-2010 o 11:31 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

jeszcze jedno - czy na tt1 moge zalozyc wyzwalacz lamp manualnych ?? np. chce miec 2 lampy w ttl'u a do tego jeszcze kilka manualnych wyzwalanych przez inne radiowki.. probowal ktos ??

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    jeszcze jedno - czy na tt1 moge zalozyc wyzwalacz lamp manualnych ?? np. chce miec 2 lampy w ttl'u a do tego jeszcze kilka manualnych wyzwalanych przez inne radiowki.. probowal ktos ??
    w sumie ciekawe pytanie, powinno to przejsc, jednym problemem moze byc synchronizacja lamp, chociaz teoretycznie powinno smigac
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Początki nałogu Awatar Hiv
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Jak tak czytam o problemach, tandetnym wykonaniu etc. to ciągle się zastanawiam czy warto za to wybulić tyle kasy?
    Czy ktoś widzi jakieś bardziej konkretne zalety przewyższające PW nad innymi wyzwalaczami dobrej klasy jak choćby Elinchromami?
    2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hiv Zobacz posta
    Jak tak czytam o problemach, tandetnym wykonaniu etc. to ciągle się zastanawiam czy warto za to wybulić tyle kasy?
    Czy ktoś widzi jakieś bardziej konkretne zalety przewyższające PW nad innymi wyzwalaczami dobrej klasy jak choćby Elinchromami?
    ja problemow nie mam zadnych a wykonanie jest bardzo dobre, oprocz stopki,

Elinchromy czy Bowensy Pulsar calkiwicie starcza jak nie potrzeba E-TTL

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

moze po prostu je zamow i przetestuj a jak Ci nie spasuja to je zwrocisz

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    w sumie ciekawe pytanie, powinno to przejsc, jednym problemem moze byc synchronizacja lamp, chociaz teoretycznie powinno smigac
    pytam bo wprawdzie mam komplet yangnuo ale sa pożyczone.. wroca do mnie za ok tydzien a nie daje mi to spokoju :-)

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

flex i i mini tez dzialaja na M. wiec jak cie sie ttl nie bedize widzial to wylaczysz go. Wiem ze powiesz ze lepiej zaplacic mniej ale wtedy na 100% nie wlaczysz ttl...
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Domyślnie

pytanko mam: czy inne systemy poza flexem i mini (również inne niż pocketwizard) działają w trybie hi-speed synch? Może być nawet na M, byle było odpalanie hi-speed?

Strona 40 z 60 PierwszyPierwszy ... 30383940414250 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów