o super. I to nie jest wazne czy wersja US czy EU? Bo za tydzien mam zamiar kupic 3 Flexy i Mini ale wersje US
o super. I to nie jest wazne czy wersja US czy EU? Bo za tydzien mam zamiar kupic 3 Flexy i Mini ale wersje US
nie, nie ma znaczenia, jednak pamietaj ze wersja US jest nielegalna w Europie (oczywiscie ze Cie ktos sprawdzi szansa jest prawie zadna)
no i druga sprawa, sprawnosc i zasieg wersji EU jest lepsza, do wersji US dostajesz teraz w komplecie miekki pokrowiec na lampe, ktory ma to poprawiac
no tak tak ale.... na Gulf Photo Plus w Dubaju moge kupic 3 flexy i 1 mini za 760 dolarow!!dla mnie sprawa prosta nawet jesli bede ciut nielegalny w EU
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
aha i sorry za pytanie - musze zrobic upgrade i flexa i mini tak? Dzieki za pomoc
Ostatnio edytowane przez tatlpz ; 24-02-2010 o 11:31 Powód: Automerged Doublepost
jeszcze jedno - czy na tt1 moge zalozyc wyzwalacz lamp manualnych ?? np. chce miec 2 lampy w ttl'u a do tego jeszcze kilka manualnych wyzwalanych przez inne radiowki.. probowal ktos ??
Jak tak czytam o problemach, tandetnym wykonaniu etc. to ciągle się zastanawiam czy warto za to wybulić tyle kasy?
Czy ktoś widzi jakieś bardziej konkretne zalety przewyższające PW nad innymi wyzwalaczami dobrej klasy jak choćby Elinchromami?
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
pytanko mam: czy inne systemy poza flexem i mini (również inne niż pocketwizard) działają w trybie hi-speed synch? Może być nawet na M, byle było odpalanie hi-speed?