Wybaczcie moje być może banalne pytanie ale o co chodzi z tymi częstotliwościami europejskimi? Czy to oznacza że jak sprowadzę sobie wersję z US to te urządzenia nie będą tu działać albo ktoś mi zabroni ich używania?
Wybaczcie moje być może banalne pytanie ale o co chodzi z tymi częstotliwościami europejskimi? Czy to oznacza że jak sprowadzę sobie wersję z US to te urządzenia nie będą tu działać albo ktoś mi zabroni ich używania?
Nowe Pockety już są dostępne. http://www.bhphotovideo.com/c/shop/8...io_Slaves.html. Polecam przeczytanie opinii użytkowników (2); są trochę odmienne.
Ja też chętnie bym kupił w USA ale jak mam dostać mandat za zakłócanie eteru jak to napisał trampek to wolę nie ryzykować.
Na serio jest coś takiego? Ilu policjantów zajmuje się tego rodzaju przestępstwami?
Nie mam pojęcia, jak na razie mieszkam w Irlandii, w niektórych przypadkach jest zacofanie w stosunku do Polski a innych zaś Polska jest daleeeko.
hehe
jesli chodzi o czestotliwosci i ich naruszanie to kiedys zajmowal sie tym PAR (Panstwowa Agencja Radiokomunikacyjna), dzis jest to chyba UKE ale szczerze watpie w jakies problemy z ich strony chyba, ze pojdzie sie do nich i oznajmi w okienku, ze sie posiada i uzywa czegos co jest niedozwolone u nas. Policja? Oni w ogole zajmuja sie czyms takim? Jak sprawdza czestotliwosc? Nawet jakby mieli skaner czestotliwosci to musialbys "wyzwolic lampe na bulb" zeby to znalezli :> Poza tym jest to IMHO zbyt mala moc i zbyt krotki impuls aby ktokolwiek sie do tego przyczepil.