Pokaż wyniki od 361 do 370 z 594

Wątek: eTTL + Pocket Wizard

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

po pierwsze po co Ci rowno oswietlenie z dwoch lamp? raczej zawsze sie robi tak aby jedne zrodlo swiatla bylo nieco mocniejsze od drugiego, zobacz moje zdjecia, widac to na nich, wyglada to lepiej, bardziej trojwymiarowo

po drugie, nie da sie uzywac ETTL w pomieszczeniach z takim rozstawieniem wlasciwie, jak lampa wejdzie w kadr zdjecie bedzie mocno niedoswietlone

po trzecie nie da sie oczywiscie zrobic aby automatycznie jedna lampa swiecila mocniej od drugiej, mozesz to zrobic tylko recznie, czy to przez inna lampa zalozona na body, albo przez oczekiwany Zone Controller od Pocketwizard

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    a co do zasięgu to doszedłem do około 250m i dalej mi się nie chciało iść bo krzaki rosły i lampy nie widziałem..

lampa byla zalozona bezposrednio na TT5? w sumie niezly wynik, szczegolnie ze producent podaje max 240 metrów ;-) to zasieg z ETTL? bo od pewnego momentu moze blyskac ale juz bez ETTL, trzeba to sprawdzac naswietlajac jakis obiekt
    Ostatnio edytowane przez sebcio80 ; 14-12-2009 o 23:39 Powód: Automerged Doublepost
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów