Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Co myslicie o tej ladowarce

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Dolaczam sie do wiekszosci...
    Ja bym oddal aparat i kupil w normalnym sklepie ze wszystkim...

Chocby dlatego ze sprzedajac potem puszke z tanim chinskim badziewiem (no bo trzeba jakos oszczedzic zeby nie wyszlo drozej jak mialo) wychodzi sie na tym duzo lepiej.
    ...

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

Tylko, ze Ty Kuchatek nie jestes tam od 6 lat. To i obyczajow hamerykanskich widac jeszcze nie lapiesz...
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Miasto
    USA

Domyślnie

Tez pierwszy aparat zamawialem tak na pale... Ale nie dla siebie... W sumie oprocz oryginalnego pudelka i dekielka nawet sie udalo wszystko miec Ale za to nie nowka... Mimo ze ladnie pachnial widac bylo ze grzebany...

A o resellerratings.com to jakos tak z gugli chyba sie dowiedzialem przypadkiem
    Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 18-07-2005 o 17:19
    ...

Miasto
    USA

Domyślnie

O jakich obyczajach mowisz?

Zreszta nie chodzi o znajomosc obyczajow...

Jesli dostal gniota i moze oddac to czemu sie tak upierac przy czyms co jest nedzne? Wcale taniej nie wyjdzie uzupelnienie pudelka oryginalami... Juz nie mowiac ze pudelka, instrukcji, softu tak latwo nie kupi.

Choc liczac te 40$ przesylki (rotfl, za 20'stke z buydig ekspres w 12 godzin zaplacilem 20) i to ze musi odeslac (na wlasny koszt)... Ale jak by ich scignac to sa szanse na odzyskanie.

Tylko po co sie denerwowac? Nie wiem... Ja tam wole czasami pare dolcow doplacic i miec wszystko szybko, sprawnie i przyjemnie.
    Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 18-07-2005 o 17:20
    ...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Kuchatek tylko akcja jest taka ze ja dostalem pasek dostalem soft dostalem dekielek nie mam tylko ladowarki. Powiedz mi czy nie moge dokupic oryginalenj ladowarki z oryginalna bateria i bedzie po dyskusji??
    Aparat jest nowy!!!!! naprawde ..forum skupilo sie na zupelnie czym innym niz ja pytam pozatym nie bede sprzedawal tego aparatu conajwyzej oddam go mojej siostrze ale czas urzytkowania bedzie napewno wiekszy niz 2 latka taki mam plan.Powiedz mi czy np duracell to chinski badziew i dla czego ludzie dokupuja szybsze ladowarki ????? Czemu musze miec oryginalna ladowarke canon ??????????????????? nie kumam...
    krecio powiedz mi co cie boli skad wrogosc nie kumam was ludzie naprawde staram sie ale jakos nie moge...

Miasto
    USA

Domyślnie

Mozesz... Kupuj... Problem jakis wielki?

Ja tam sie im nie dziwie ze pisza to co pisza... Te firmy to zlodziejskie instytucje... Ciesz sie ze tym razem wyszles w miare... Czesto wychodzi sie duzo gozej. Dlatego tutaj obecni staraja sie przestrzegac przed tym.
    ...

zwoli
    Guest

Domyślnie

Nie dziw sie szanowny kolego odpowiedziom wiekszosci bo po prostu trudno zrozumiec milosnikom aparatow ze ktos kupil wcale nie najtanszy sprzet z podejrzanego zrodla, prawdopodobnie bez gwarancji i bez osprzetu. Wiekszosc chce ci po prostu doradzic i odkrecic glupstwo ktore popelniles. Czasami oszczednosc 100 czy 200 dolarow w ogolnym rozrachunku jest strata kilkuset wiecej.
    Ale to twoje pieniadze i twoja wola.

Jesli chcesz ladowarke to kup ja z np eBay. Take haslo daje tyle odpowiedzi:
    1994 items found for "canon charger"
    Wybieraj i przebieraj np:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...ory=48516&rd=1
    Ostatnio edytowane przez zwoli ; 18-07-2005 o 18:31

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

Malasz,
    Jak wrogosc? Ja po prostu nie rozumiem po jaka cholere dalej brniesz... Na stronie. ktora zapodales w pierwszym poscie wyraznie bylo napisane, ze aku i charger pasuje do 350. Ja to wyczytalem i rpoponuje Ci to samo. A reszta watku i odpowiedzi jest tylko konsekwencja tego co sam piszesz. Tu na forum jest kilka jesli nie kilkanascie watkow o sklepach w USA i ich "obyczajach". Nawet o tym co sie zdarza w B&H. Z tego powodu temat wzbudza naturalne reakcje. Ja w tym "raju" bylem raptem 3 tygodnie i kupilem tam Sony 717. Dwa dni przed wyjazdem pokazal sie w sprzedazy w sklepie 300D i nie bylo problemu aby tego Sony oddac po dwu tygodniach uzywania do sklepu. Zadnego problemu. Ale nie oddalem bo wtedy podobalo mi sie pstrykanie "nieuswiadomione". O takich obyczajach mowie. Koles, ktory mnie goscil u siebie , a mieszka tam legalnie 25 lat mowil mi o sklepach w jakich sie zaopatrujesz w sprzet, ze to (......) i (.......). Chyba wie co mowi. On tam zyje i zna cene pieniedzy. I dlatego woli zaplacic uczciwa cene i miec cos co jest w komplecie i nie miec problemu. Jak cos jest za darmo to znaczy, ze jest g....o warte. Twoj przyklad tego dowodzi. Akumulator i ladowarka jest integralna czescia kazdego UCZCIWEGO kompletu. A tak "zaoszczedziles" $200 i teraz musisz znacznie wiecej doplacic zebys mial wszystko gotowe do uzytku. I to jest oszustwo. Zreszta daj znac kiedy sprzet sie posypie albo cos odpadnie bo chyba masz duze szanse na to. I dla pewnosci sprawdz w Canon USA czy masz gwarancje czy tylko sklepikarz Ci tak opowiada. O takie obyczaje mi chodzi. Tu w kraju nazywaja to pazernoscia lub po prostu glupota (nie bierz tego do siebie).
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Dopiero zaczyna

Domyślnie

No i wlasnie o to mi chodzi przyszedlem sie poradzic ludzie ja kocham robienie zdjec tak samo mocno jak i wy. Ja sie nie dziwie reakcji tego ze ktos mi radzi zebym oddal aparat rozumiem to sam nie czulem sie najlepiej jak go otworzylem ale to chcialem dolaczyc jako 2 plan nie musialem ale podzielilem sie. To masz gosci co mi mowia ze nie mam jaj albo ze zaorali by ameryke i zasadzili buraki na niej no ku**a wpadlem po rade i po 10 postach w ktorych musialem sie "rozpychac"padaja 2 normalne odpowiedzi

Wyglada to tak ze wjechal nowicjusz i bedzie podskakiwal ja duzo wiem o tym forum pomimo ze nie zarejestrowany odwiedzam je b czesto i wpadam po rade.Kupilem aparat dalem ciala ze nie dopytalem co i jak ale juz ok mam aparat mam gwarancje mam paski soft nie mam ladowarki i tylko tyle chcialem wiedziec jaka ladowarka jaka bateria
    pozdro

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Kreciu nie chodzi o to ze brne poprostu zalozylem watek i chce o niego dbac chce wyjasniac - rozmawiac ale jak?? jak wyzej napisalem jest mi ciezko jakos sie przebic do normalnej rozmowy przyjmuje ataki a nie odpowiedzi oczywiscie nie od kazdego ale...
    Nie chcial bym pozostawic nie skomentowanej twojej odpowiedzi i ty napewno tez bys tego nie chcial ale jak moge komentowac pozytywnie "ataki" kolega kavoo 2 razy odpowiedzial i 2 razy nie na temat- malo 2 razy staral sie mnie ponizac czy o to w tym wszystkim chodzi ??Bo mi sie wydaje ze nie
    Ten watek powinien byc zamkniety po 3 odpowiedziach a zrobily sie 3 strony tylko szkoda ze te odpowiedzi padly po calym tym kislu.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów