Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: [tand1912] Nietypowe ujecia..początki

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tand1912 Zobacz posta
    . Niestety z mojego kit-a nie da się za dużo wyciągnąć ale póki co muszę więcej starać się wykorzystywać na maksa jego możliwości. Wasze wypowiedzi sa na pewno mi w tym pomocne..
    Stary kitem, możesz robić ********e zdjęcia ! Więc nie zwalaj na słabość szkiełka

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

z każdego gruchote idzie coś fajnego wyciągnąć

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Stary kitem, możesz robić ********e zdjęcia ! Więc nie zwalaj na słabość szkiełka
    Tak, ale na omawianym przypadku problem stanowił niedobór ogniskowej i zbyt duża GO, więc zakładając, że tła się nie bedzie na siłę blurowało, to autor był jako tako usprawiedliwiony..:-)

Ostatnia seria całkiem przyjemna, choć #2 IMHo zbyt jasne, a #3 to takie w stylu Sergiusza..:grin:

Pozdrawiam
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Domyślnie

Wiem, że ostatnie to żart, ale chociaż ten słup trzeba było przyciąć (a nie stopy).

Coś już napisał Awatar altowiolistka
    Miasto
    Warszawa/Kraków

Domyślnie

ojej ojej
    kup stalke i naucz sie kadrowac
    zooma wyrzuc na smietnik

tand1912
    Guest

Domyślnie

Co do zdj.2 - rzeczywiście jasne tło. Z tyłu, po prawej stronie stała w samym słońcu duuuża wierzba płacząca z zółtymi listkami. Słońce plus barwa liści jeszcze bardziej rozjasniły tło.
    Zdj.3 - fakt że mogłem zrobić zdjęcie z całymi stopami jednakże błagam o litość w opinii - na zdjęcie miałem ok.1 sek. - "model" nie byłby zadowolony widząc że robię mu fotkę - nie znam gościa i zdjęcie zrobiłem praktycznie "z ręki" idąc spacerkiem z rodziną. Słupa nie obrobiłem gdyż obróbka zdjęć zajmę się gdy...naucze się je robić w wystarczającym stopniu. Mój PS CS3 musi jeszcze poczekać...

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów