Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
A dyskusja toczy się na temat co by było gdybyś nie skanowała go przy użyciu "płaszczaka", czy na temat finalnego owocu Twojej pracy jakim jest nieostre zdjęcie?
Raczej nikt na forum nie powinien się wypowiadać co by było gdyby ... np. był w posiadaniu lepszego sprzętu, tylko oceni efekt finalny.
Czy skaner również ucina ręce? Bo dla mnie kadr taki jak ten jest lekko nie do przyjęcia, oczywiście moim zdaniem. Ale być może tak jak Vitez napisał, kadr tego zdjęcia jest jeszcze na inny wątek.
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
Nie wątek toczy się wokól przepalonego nieba o czym wlasnie napisalam w swoim poscie, jesli nie zauwazyles. Dalam swoje zdjęcie jako przykład i napisałam co bym teraz zrobiła by tego nieba nie przepalać. Nie poruszalam kwesti ani kadru, ani ostrości więc sie odturlaj i czytaj uważnie. Chcialam podzielic się wiedzą, którą przeczytalam i mam zamiar wdrozyc nastepnym razem a być moze ktoś zwerfyikuje moje domysly i poprawi lub przytaknie czy dobrze kombinuję
Sam zaczynasz o kadrowaniu, ja nic nie wspomnialam o tym.Czy skaner również ucina ręce? Bo dla mnie kadr taki jak ten jest lekko nie do przyjęcia, oczywiście moim zdaniem. Ale być może tak jak Vitez napisał, kadr tego zdjęcia jest jeszcze na inny wątek.
Nie poruszalam kwesti ani kadru, ani ostrości więc sie odturlaj i czytaj uważnie.
Ostatnio edytowane przez Paenka ; 17-02-2009 o 20:36
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się