Każdy robi parametry według sebie... Trzeba sprobować i się zobaczy
Każdy robi parametry według sebie... Trzeba sprobować i się zobaczy
morafi, nie ma automatów. Każda twarz jest inna. Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo, a jeśli to kłamał. Ale trudno też nie jest, Kelby'ego poczytaj choćby.
Wizażystki tak jak i fotograficy i modelki muszą sobie na początku chociaż jakieś portfolio proste skombinować więc masz racje. Maxmodels to chyba jeden z lpszych portali pod tym względem niema tylko opisu to jestem ja i potrafię malować fotografować czy pozować ale jest też społeczność urzytkowników forum komentarze referencje itp. Warto zajrzeć .
Z tym trzeba uważać i uprzedzić wizażystkę wcześniej. I wśród nich, jak wśród modelek bywają 'księżniczki' , więc spotkanie wstępne celem ustalenia co, po co, kto co robi itp też jest ważne by wyczuć czy poza malowaniem można i do asystowania wykorzystać wizażystkę. Bywają takie co "tylko pomaluję i się zbieram, czekam na zdjęcia" .
hehe no mnie tego mowic nie musisz![]()
O, poznałem ostatnio taką. Robiliśmy ciuszki na streetowe motocykle, panna kazała się modelkom sama pozmywać, opieprzyła, że zużyły za dużo mleczka, chwilę później sama się zmyła (sesja ze 4h). Kilka dni temu dzwoniła, czy może zdjęcia wziąć na stronę, choć kasy oczywiście nie zapomniała wziąć.
Jarek
to juz wiesz z kim nie pracowac... moze napisz kto to... bedzie na przyszlosc dla innych...