w pliku THM zapisywana jest miniaturka zdjęcia podczas robienia zdjęć w RAW. Ja mam program PhotoRescue PC i odzyskuje bez problemów nawet RAW'y
w pliku THM zapisywana jest miniaturka zdjęcia podczas robienia zdjęć w RAW. Ja mam program PhotoRescue PC i odzyskuje bez problemów nawet RAW'y
Czy możecie mnie poratować jakimś softem, szukam wszędzie, ale są wersje demo i nie pozwalają nawet 1 zdjecia odzyskanego zgrać na dysk.
Proszę o pomoc, skasowały mi się zdjęcia z mojego ślubu ...........
pozdr
Andrzej
5Dmk2; 30D; 50E; 17-40L; 24-105L; 70-300 DO IS; 580EX
Witam !
Mam kartę CF Kingston Elite Pro 1 MB.
Kupiłem czytnik kart, zainstalowałem soft Get Data Back, znalazłem crack'a i się udało !
Odzyskałem wszystko, dzieki wszystkim za pomoc !
pozdr
Andrzej
Rozumiem radość z odzyskanych zdjęć ale to akurat nie jest powodem do chwalenia się.Zamieszczone przez pcplus
Ostatnio edytowane przez p13ka ; 19-07-2005 o 15:05
Wsrod mlodziezy niestety jestZamieszczone przez p13ka
.
"Ha, mam za darmo cos za co kaza placic... przechytrzylem system i mam na piwo... jestem cool ziom "
Ja uzywam Norton UnErase i spisuje sie swietnie a pakiet Norton Utilities mozna miec za ok 300zl - w srodku od cholery uzytecznych programow (czyszczenie i naprawa systemu, dyskow twardych, antywirus, odzyskiwanie danych, optymalizacja sprzetu i systemu itp itd) za niewygorowana cene.
Witam !Zamieszczone przez p13ka
Nie chcę się chwalić i nie popieram piractwa, ale kupując legalnie CF Kingstona i do tego extra czytnik CF, mogli by dać soft aby te 2 rzeczy praktycznie wykorzystać, po za tym nie użyłem tego komercyjnie, tylko wyłącznie do celów osobistych w wyjatkowej sytuacji.
pozdr
Andrzej
Na www.dobreprogramy.pl masz rewelacyjny (i po polsku) programZamieszczone przez pcplus
o nazwie: Digital Image Recovery
Działa szybko i wyśmienicie