a ja zaproponuje ten program Wondershare Flash Gallery Factory mysle ze to naprawde niezly kombajn choc niestety nie jest darmowy
a ja zaproponuje ten program Wondershare Flash Gallery Factory mysle ze to naprawde niezly kombajn choc niestety nie jest darmowy
FOTOGRAFIA TO NIE BAJKA TO ŻYCIE
Ulead Video Studio
Jest w polskiej wersji językowej.
„Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
Henri Cartier-Bresson
UVS... przychylam się. Mam... i nawet wbrew temu co twierdził przedstawiciel - na Viście x64 chodzi jak ta lala... Niemniej... według mnie najfajniejszy jest Proshow. Zresztą już gdzieś słyszałem- do foto Photoshop, do prezentacji - Proshow. I to jest prawda. Co prawda - tylko według mnie...
Witam, mam 500 zdjęć z których chciałbym zrobić prozentacje która będzie działała na DVD. Szukam do tego odpowiedniego programu, ale mam tylko dwa życzenia, aby ten program umożliwiał dodane podkładu muzycznego i żeby zdjęcia były wyświetlane bez czarnych pasków po bokach (np. Aby tło stanowiła czarnobiała fotografia wyświetlanego zdjęcia, a na niej w ramce dopiero zdjęcie kolorowe rzeczywistych wymiarów)
Pro Show Gold odpada, ponieważ nie ma opcji aby zastosować efekt wyświetlania zdjęcia do więcej niż jednego zdjęcia...
Czekam na wasze propozycje...![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie