Strona 14 z 25 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 248

Wątek: Program do prezentacji

Bywalec Awatar kusy
    Miasto
    andrychów

Domyślnie

nie wiem czy mogę na publicznym forum reklamwać - najwyżej prosze wyciąć
    link:http://www.soundimage.pl/ poprostu sklep z dźwiękami, fajna obsługa no i pl.....po zakupie dostajesz licencję masz spokój z zaiksami itp....
    co do postu wyżej to znalazłeś cennik? lub inne warunki współpracy dla mnie ich jezyk jest nie do końca zrozumiały, zwłaszcza jeżeli chodzi o "aspekty prawne"
    pozdrawiam
    a ja też szukałem podkładu na stronę ...którą od WCZORAJ po dłuuugich przygotowaniach zaczęła sie robić....
    Ostatnio edytowane przez kusy ; 29-11-2007 o 10:18
    CANON...

Bywalec Awatar kusy
    Miasto
    andrychów

Domyślnie

jescze parę uzupełnień ...moze Wam się przydać program ulead videostudio8 PL!!!! można kupić za około 40 złotych polskich brutto z fakturą w polskim sklepie w necie (wyszukiwarka wam powie w którym) ja mam oem anglika ale dzisiaj znalazłem instrukcję w pdf http://www.promise.pl/pliki/programy...ownika_www.pdf jeżeli komuś się przyda to proszę
    CANON...

Bywalec

Domyślnie

mam problem z proshow gold. chodzi oczywiscie o jakosc zdjec w tym programie. wrzucam prosto z puszki (350D) i jakość zdjęć jest "zpixelowana", czyli powiększona o 25%.

nie wiem, moze cos zle ustawiam itp. może mi ktoś mniej więcej powiedzieć na co zwrócić szczególną uwagę przy zapisie mpg i exe ?
    :}

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Doczepię się do wątku. Trochę poszukałem tu i tam i dalej nie za bardzo wiem. Zależy mi żeby program był w miarę prosty w obsłudze miłe widziany język polski i kilka podkładów muzycznych. Zależy mi także żeby po zrobieniu prezentacji nie było problemu z odtworzeniem jej na innych urządzeniach bo jak się ostatnio bawiłem dwoma prostymi programami to niestety nie wszędzie działało.
    Znalazłem gdzieś że dobry jest program Magix Zdjęcia na CD & DVD 6 PL ale nie wiem.

Bywalec Awatar kusy
    Miasto
    andrychów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomS Zobacz posta
    Doczepię się do wątku. Trochę poszukałem tu i tam i dalej nie za bardzo wiem. Zależy mi żeby program był w miarę prosty w obsłudze miłe widziany język polski i kilka podkładów muzycznych. Zależy mi także żeby po zrobieniu prezentacji nie było problemu z odtworzeniem jej na innych urządzeniach bo jak się ostatnio bawiłem dwoma prostymi programami to niestety nie wszędzie działało.
    Znalazłem gdzieś że dobry jest program Magix Zdjęcia na CD & DVD 6 PL ale nie wiem.
    podtrzymuję to co napisałem wyżej - nadal robię w ulead - 40 zł to raczej nie jest duża kasa, obsługa programu ok, PL...działa na różnych urządzeniach, na próbę ściągnij sobie wersję próbną z kądkolwiek:smile:
    CANON...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomS Zobacz posta
    Pracuję na "Ulead CD & DVD PictureShow 4" i jest OK

Jak będziesz w okolicy to daj znać, zrobię małą prezentację możliwości

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

a ja jak coś robię to robię w pinacle studio 11.5plus.. można wszystko tam zrobić łącznie z menu na DVD itp. a kosztuje jakieś 150zł w MM
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Domyślnie

Ja z calym sercem moge polecic MemoriesOnTV. Bardzo sympatyczny program, intuicyjna obsluga, mozliwosc korzystania z zewnetrznych dekoderow, sciezki dzwiekowe i przede wszystkich jest szybki, nie obciaza komputera zbytecznie.

Pozdrawiam

Jacek Andreasik

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

czy mozecie mi poleci jakis prosty program do stworzenia prezentacji zdjec w rodzaju tego co mozna zobaczyc na tej stornie http://fotoreportaz.net.pl//modules/news/
    tam te fotoreportaze sa pokazane w formacie czegos przypomniajacego "film" razem z podkladem i wszytskim- bardzo fajnie to wyglada- tez chcialbym sporobowac czegos takiego- tz nie wymagam za duzo- byle program potrafil poskladac te wszytskie zdjecia w jedna calosc- dodac jakis podklad muzyczny no i zapisac to w jakims rozsadnym rozszerzeniu
    byloby dobrze jakby byl to jakis trial albo wogole darmowy- chce najpierw sprawdzic czy warto a dopiero potem najwyzej kupic jakis program
    z gory dziekuje za wszytskie porady
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Początki nałogu Awatar 2marekm
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 777 Zobacz posta
    czy mozecie mi poleci jakis prosty program do stworzenia prezentacji zdjec w rodzaju tego co mozna zobaczyc na tej stornie http://fotoreportaz.net.pl//modules/news/
    tam te fotoreportaze sa pokazane w formacie czegos przypomniajacego "film" razem z podkladem i wszytskim- bardzo fajnie to wyglada- tez chcialbym sporobowac czegos takiego- tz nie wymagam za duzo- byle program potrafil poskladac te wszytskie zdjecia w jedna calosc- dodac jakis podklad muzyczny no i zapisac to w jakims rozsadnym rozszerzeniu
    byloby dobrze jakby byl to jakis trial albo wogole darmowy- chce najpierw sprawdzic czy warto a dopiero potem najwyzej kupic jakis program
    z gory dziekuje za wszytskie porady
    Przecież cały czas o tym się mówi, przez 103 posty. Prawie we wszystkich zrobisz to o co pytasz.

Strona 14 z 25 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów