Pokaż wyniki od 201 do 210 z 248

Wątek: Program do prezentacji

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie

gadget_zary, dzideku dzięki wielkie zapomoc.
    Na razie zacząłem od Adobe Premiere Elements 8 i próbuje ogaranąć o co tam chodzi, dla osoby całkowicie zielonej w programach do filmów jest to prawdziwe wyzwanie, udało mi się już coś skumać na tyle że potrafię jaką taka prezentacje na DVD wypalić (na razie bez jakichś fajnych przejść i bez muzyki) ale z dość fajnym menu co mnie cieszy
    Z tego co udało mi się rozkminić w tym sofcie to chyba program spełnia moje wymagania wiec jestem zadowolony ale może o czymś nie wiem, może są programy z tej samej półki o wiele lepsze np: dające lepsze efekty, lepsza jakość, fajniejsze możliwości manipulowania menu czy inne dogodności ?
    Pytam bo chciałbym uniknąć jeśli nie jest to konieczne, instalowania innych programów, nauka obsługi nowego softu trwa jednak sporo, nie mówiąc juz jeśli chciałbym przetestować ich kilka.
    Powiedzcie czy ktoś próbował tego programu ? (Premiere Elements-a) i ma porównanie do innych opisywanych i polecanych w tym wątku, Jestem prawie zdecydowany na zakup Premiere Elements 8 ale zmienię decyzję jeśli się okaże jest coś o wiele lepszego w tej cenie.
    A może śmiało brać Premiere Elements bo nie odbiega na - od konkurencji ?

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez albercikk ; 13-01-2010 o 22:49
    C - lustra, szkła i błysk

Uprawnienia umieszczania postów