Naprawde jest z tego "wydarzenia" tyle materialu ze masz te cirk 150 zdjec ? ;]
Naprawde jest z tego "wydarzenia" tyle materialu ze masz te cirk 150 zdjec ? ;]
no comment...
Gdyby wziąść pod uwagę samą ceremonię to 30-40 zdjęć to myśle max. Jak już wspomniałem cały chrzest to również dom,plener, i inne wspomniane. Te 150 to niekiedy dość podobne-podwójne ujęcia. Nigdy nie jest tak, że każde zdjęcie to zupełnie inne miejsce itp.
Pozdrawiam
M.S.
P.S. A może się pochwalisz/pochwalicie Waszą pracą?
No tak fakt , te wszystkie elementy to jednak troche zdjec sie uzbiera ;]
Ja ? Ja nie robilem nigdy zdjec na chrzcie , moze bedzie okazja ;]
no comment...
Faktycznie, tanio... Pasja pasją, ale uważam, że za tyle gimnastyki powinno sie brac te 500zł już nawet ze zdjeciami cioć i wujków jedzących rosół w restauracji... W sumie to pamiatka na całe życie dla małego i rodziny i nie powinni na tym oszczędzać.
Mnie za miesiąc czeka taka imprezka, ale to rodzina więc zrobie to za free jako dobry wujek...![]()
W moich stonach mało kto zapłaci 500pln. Takie sa realia. A są i tacy co potafią za 350PLN cały ślub obskoczyć. Niestety tak bywa.
Tydzień temu fotografowałem chrzest.
Generalnie wszystko szło standardowo (zdjęcia 50 1,4), ale przed samym momentem chrztu coś mnie tknęło i podpiąłem kita ( bo szeroko), i to mi uratowało życie
.
W momencie kiedy ksiądz się zbliżył do dziecka nastąpiło tzw. "zamknięcie kręgu".
Gdybym miał podpiętą stałkę to bym zrobił piękne zdjęcia plecom: chrzestnym, rodzicom, i (pokaźnym gabarytom) księdza... prawie wszedłem na klęcznik... Udało się, zdjęcia są. Moja rada: jeśli masz dużo miejsca w kościele i możliwość poruszania się po nim dość swobodnie to korzystaj ze stałki, ale na sam moment chrztu podepnij coś szerokiego (nigdy nie wiadomo co się w trakcie może wydarzyć).
Biorę skromnie 100zł.
123 robisz to chyba charytatywnie bo na co Ci starczą te pieniążki za tą pracę , chyba że to rodzinka i bez paragonu i dla przyjemności , bo tacy co prowadzą firmy mają później trudności z uzyskaniem dobrej ceny za usługę.
Jedynki Piątki eLki i duperelki
No na lewo dorabiając do pensji to i 50 zł można brać...
no comment...