Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: 10 dni ,,probnych'' przy zakupach internetowych - Wasze doswiadczenia

Zablokowany Awatar C41photocrew

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez froolk
    Kupiłem wysyłkowo drogie szkło (5k) w sklepie "e-oko". Szkło miało ewidentne problemy z ostrzeniem w punkt z moim body. Zadzwoniłem do właściciela. Bardzo kontaktowa osoba i super profesjonalne podejście. Zero unikania klienta, zawsze odbierał telefon a nawet umożliwił sprawdzenie drugiego egzemplarza. Znał to prawo i je respektował. Prosił tylko aby szkło było bez śladów użytkowania - tak jak fabrycznie. Szkło zwróciłem a na drugi dzień miałem pieniążki na koncie. Z czystym sercem polecam.
    Skąś znam ten wątek

Początki nałogu Awatar froolk
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Nie wiedziałem czy życzysz sobie abym o Tobie wspominał
    Ale skoro sam wspominasz
    Kolega C41 okazał się osobą bardzo życzliwą i pomocną - był tym komu zwracałem reklamowany obiektyw zakupiony w "e-oko"

Bywalec Awatar darpla
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Uważam, że towary powyżej 500zł należy odbierać osobiście i sprawdzać tak, żeby nie było problemów.
    Sporo jest dziś naciągaczy. A handel elektroniczny kwitnie lecz nie zawsze wszyscy są uczciwi.
    http://darcreation.w.interia.pl

EOS 300D, EFS 18-55mm, EF 75-300 mm

Zablokowany Awatar C41photocrew

Domyślnie

HEHE DZIEKI zadne zawracanie glowy...trzeba byc uczciwym przeciez to nie sa rzeczy za 20 zl....(nie ze za 20 juz mozna byc nieuczciwym nie o to chodzi) niestety zdarzają sie naciągacze kurcze az szkoda gadac...Froolk mam nadzieje ze nie zalujesz wyboru co?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów