1 - za jasny nos i szyja
2 - dobre
3 - dla mnie NIE - za podpartą brodę, psuje ładną twarz
4 - fajne
5 - mogło by być, ale coś mi z kontrastem ni leży...
Tylko, że ja na portrecie to się nie znam...
1 - za jasny nos i szyja
2 - dobre
3 - dla mnie NIE - za podpartą brodę, psuje ładną twarz
4 - fajne
5 - mogło by być, ale coś mi z kontrastem ni leży...
Tylko, że ja na portrecie to się nie znam...
O ja.. zabiłaś mnie tym pytaniem..spytaj jeszcze o numer telefonu
Kadry ok, ale za nic nie mogę przyzwyczaić się do kolorystyki. Być może przez przypadek WB Ci zjechał. Chodzi dokladnie o #1 i #4. Wzorujac się na wizerunku Mlodego (że się tak na Niego powołam) to w #1 skóra jest zbyt blada, a usta wyglądają troszkę na sine. tak samo #4 - zbyt zimne kolory. Przynajmniej ja tak widzę. w #5 to miał być "usmiech"?
Btw Patrząc obiektywnie i idąc za Gunią najlepiej wyszedl Ci Młody
Pozdrawiam
PS: do tej całej kolekcji brakuje mi jakiegoś portretu.. samochodowego:grin:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Po metryce to mu wychodzi 20, a mentalnie tak gdzieś w okolicach 13 się zatrzymał
WB był ustawiony na sztywno na 5600, pewno ja coś pogrzebałem ale jak pogrzebałem to pewno tak chciałem ... samochodowych nie będzie bo musiałbym samochód umyć a to rzadko robię.
Dodam młodą z osobistym chłopakiem :
06.
------------------
Canon-Foto-Klub
------------------
Sleeping in Light
------------------
It takes love over gold and mind over matter ...
06 - jedyne co mi przeszkadza: obcięte (widoczne) buty na dole osobistego chłopaka
nie przesadzaj z tą 13tką... w koncu zawsze sie mówi, że faceci tylko o 3 lata w tył są...
co do osobistego chłopaka i młodej - zgadzam się z Tofficiem. poza tym , fajna obróbka
Z tym "samochodowym", to chodziło mi o "auto"portret
Troche to wygląda jakbyś robił zdjęcie Młodej, a osobistego postawił obok, tak od niechcenia, żeby byli razem na jednym zdjęciu:wink: Ale może to osobisty powinien siedzieć na krześle, a Młoda na kolankach?Dodam młodą z osobistym chłopakiem :Ale ok.. Twój dom, Twoje zasady..
![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.