Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: [Alde]-domowo

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

1 - za jasny nos i szyja
    2 - dobre
    3 - dla mnie NIE - za podpartą brodę, psuje ładną twarz
    4 - fajne
    5 - mogło by być, ale coś mi z kontrastem ni leży...
    Tylko, że ja na portrecie to się nie znam...

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    młody fajny, fajny... ile ma lat?
    O ja.. zabiłaś mnie tym pytaniem.. spytaj jeszcze o numer telefonu

Kadry ok, ale za nic nie mogę przyzwyczaić się do kolorystyki. Być może przez przypadek WB Ci zjechał. Chodzi dokladnie o #1 i #4. Wzorujac się na wizerunku Mlodego (że się tak na Niego powołam) to w #1 skóra jest zbyt blada, a usta wyglądają troszkę na sine. tak samo #4 - zbyt zimne kolory. Przynajmniej ja tak widzę. w #5 to miał być "usmiech"? Btw Patrząc obiektywnie i idąc za Gunią najlepiej wyszedl Ci Młody

Pozdrawiam

PS: do tej całej kolekcji brakuje mi jakiegoś portretu.. samochodowego:grin:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Początki nałogu Awatar Alde
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    młody fajny, fajny... ile ma lat?
    Po metryce to mu wychodzi 20, a mentalnie tak gdzieś w okolicach 13 się zatrzymał

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Kadry ok, ale za nic nie mogę przyzwyczaić się do kolorystyki. Być może przez przypadek WB Ci zjechał. Chodzi dokladnie o #1 i #4. Wzorujac się na wizerunku Mlodego (że się tak na Niego powołam) to w #1 skóra jest zbyt blada, a usta wyglądają troszkę na sine. tak samo #4 - zbyt zimne kolory. Przynajmniej ja tak widzę. w #5 to miał być "usmiech"? Btw Patrząc obiektywnie i idąc za Gunią najlepiej wyszedl Ci Młody
    Pozdrawiam
    PS: do tej całej kolekcji brakuje mi jakiegoś portretu.. samochodowego:grin:
    WB był ustawiony na sztywno na 5600, pewno ja coś pogrzebałem ale jak pogrzebałem to pewno tak chciałem ... samochodowych nie będzie bo musiałbym samochód umyć a to rzadko robię.
    Dodam młodą z osobistym chłopakiem :

06.

------------------
    Canon-Foto-Klub
    ------------------
    Sleeping in Light
    ------------------

It takes love over gold and mind over matter ...

Bywalec Awatar Toffic
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

06 - jedyne co mi przeszkadza: obcięte (widoczne) buty na dole osobistego chłopaka
    Fotografia

fotoseo - Katalog stron fotograficznych

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

nie przesadzaj z tą 13tką... w koncu zawsze sie mówi, że faceci tylko o 3 lata w tył są...

co do osobistego chłopaka i młodej - zgadzam się z Tofficiem. poza tym , fajna obróbka

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alde Zobacz posta
    samochodowych nie będzie bo musiałbym samochód umyć a to rzadko robię.
    Z tym "samochodowym", to chodziło mi o "auto"portret

Dodam młodą z osobistym chłopakiem :
    Troche to wygląda jakbyś robił zdjęcie Młodej, a osobistego postawił obok, tak od niechcenia, żeby byli razem na jednym zdjęciu:wink: Ale może to osobisty powinien siedzieć na krześle, a Młoda na kolankach? Ale ok.. Twój dom, Twoje zasady..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów