Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Czy to już jest kradzież zdjęć?

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    A czy ja piszę o moich znajomych? piszę o sobie bo patrzę z mojej perspektywy..

:
    ale chciałem ci delikatnie powiedzieć ze oni twoja perspektywe mają w d... bo nie maja kilientów wśród fotografów, a ty tez nie bedziesz ich klientem

w tym samym miejscu mam twoje poprawianie błedów - wiec sie nie męcz, nie mówiąc o tym że to łamanie regulaminu

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kicha Zobacz posta
    ale chciałem ci delikatnie powiedzieć ze oni twoja perspektywe mają w d... bo nie maja kilientów wśród fotografów, a ty tez nie bedziesz ich klientem
    tego raczej nie wiesz chyba że to ty robiłeś tą stronę.. nie wiem co ma bycie fotografem do kupna domu od developera..

w tym samym miejscu mam twoje poprawianie błedów - wiec sie nie męcz, nie mówiąc o tym że to łamanie regulaminu
    Może i tak, ale niechlujstwo i lenistwo jest wysoce irytujące więc mimo wszystko (i nie tylko ja) staram się z tym walczyć - a jest bardzo irytujące zwłaszcza w wykonaniu kogoś kto w swoich postach usiłuje sprawiać wrażenie że wszystko wie na wszystkie tematy najlepiej - jak widać nie na wszystkim.. jak ci się to nie podoba to zgłoś mnie więc do moderatora że łamię regulamin (taki wykrzyknik pod nickiem), a takie wycieczki wypraszam sobie..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

nie mówiąc o tym że to łamanie regulaminu
    Raczej nie Ty decydujesz co na tym forum jest łamaniem Regulaminu.
    Jest wyraźna różnica pomiędzy tekstowym zwracaniem uwagi na błędy a sugestywnym ich podkreślaniem.
    Jeśli nie widzisz tej różnicy to masz problem... a po słownictwie widzę że nie tylko z tym masz problem ale i z kulturą wypowiedzi również .
    Sugeruję przystopowanie byś nie został przystopowany...

Uprawnienia umieszczania postów