Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: Opinie o sprzedawcy Conrado5

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zmaku Zobacz posta
    Wydaje mi się, że obiektyw z aukcji kilka dni temu znajdował się na giełdzie w dość atrakcyjnej cenie, ale wystawiony przez innego forumowicza
    http://canon-board.info/showthread.php?t=55706
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Właśnie osoba sprzedającego jest doskonałym powodem by tą aukcją się nie interesować. Już tu jakieś smrodki były, o ile mnie pamięć nie myli.
    Pamięć Ciebie nie myli: http://canon-board.info/showthread.php?t=43854

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    i co tydzien "wyprzedaje" wlasny sprzet , nie ma to jak miec cala komorke sprzetu ;]
    Miejmy nadzieję, że jest to ostatnie ciele z obory i w końcu przejdzie na stałe (jak sam deklarował) do Nikona

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    http://www.allegro.pl/item851828983_...00mm_nowy.html

Aż strach pomyśleć jaka jest ta "prawie niewidoczna" rysa... Może sprzedający jest ślepy?
    Sprzedający widzi co robi i świadomie "oślepia" potencjalnych kupców swoją "okazyjną" ceną

Cytat Zamieszczone przez luft Zobacz posta
    to czemu od razu nie mozna takiego kanciarza wywalić z forum?
    A o to byś musiał spytać się Vitez-a ;-)

----------------------------------------------------------------------------------

Miejmy jednak nadzieję, że w końcu kosa trafi na kamień (oby ten "kamyczek" był lepszy niż w tym przypadku: http://canon-board.info/showthread.php?t=43876 )
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 18-12-2009 o 12:19 Powód: Automerged Doublepost
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Obiekyw nie jest kupiony na forum (hahaha)
    Oto odpowiedź na moje pytanie od jak dawna jest właścicielem obiektywu.
    Witam
    kupiony został troszkę ponad rok temu...nie wiem czy w aukcji napisałem, że w zestawie jest jeszcze oryginalny futerał na obiektyw...
    pozdrawiam
    Konrad

Początki nałogu Awatar Bogdan56_Ch
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

A mnie chodzi po głowie taki pomysł aby założyć stowarzyszenie wzajemnej pomocy. Polegałoby to na tym, że chętni podaliby swoje namiary, głównie miejscowość. Przy niepewnym zakupie na Allegro, osoba mieszkająca najblizej sprzedającego sprawdzilaby stan sprzętu, spisała nr seryjny i uspokoiła kupującego.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bogdan56_Ch Zobacz posta
    A mnie chodzi po głowie taki pomysł aby założyć stowarzyszenie wzajemnej pomocy. Polegałoby to na tym, że chętni podaliby swoje namiary, głównie miejscowość. Przy niepewnym zakupie na Allegro, osoba mieszkająca najblizej sprzedającego sprawdzilaby stan sprzętu, spisała nr seryjny i uspokoiła kupującego.
    Ciekawy pomysł. Daj znać jak założysz coś takiego.

Chyba że to jeden z entych pomysłów klasy "mam pomysł, niech ktoś go wykona" ?

Uzależniony

Domyślnie

Nie trzeba zakładać jakiegoś wielkiego stowarzyszenia - wystarczy stworzyć listę forumowiczów, przykładem kolegów Nikoniarzy wątek "pomocna dłoń". Wpisze się tam każdego deklarującego swoją pomoc w przypadku sprawdzenia sprzętu dzieląc ich na regiony/miasta. Potencjalny kupujący wybierze sobie osobę, która z tego regionu będzie wzbudzała jego zaufanie w rzetelnej ocenie kupowanego sprzętu.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Nie trzeba zakładać jakiegoś wielkiego stowarzyszenia - wystarczy stworzyć listę forumowiczów, przykładem kolegów Nikoniarzy wątek "pomocna dłoń". Wpisze się tam każdego deklarującego swoją pomoc w przypadku sprawdzenia sprzętu dzieląc ich na regiony/miasta. Potencjalny kupujący wybierze sobie osobę, która z tego regionu będzie wzbudzała jego zaufanie w rzetelnej ocenie kupowanego sprzętu.
    To chyba najprostsze rozwiązanie - pytanie gdzie taki wątek powinien być - może przyklejony w giełdzie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    super plan, jestem "za" i jesli tylko ktoś bedzie chciał mojej pomocy to napewno nie odmówię
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Początki nałogu

Domyślnie

Vitez: nie ma to jak podciac komus od razu skrzydla .

Jestem za pomyslem przyklejonego watku

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Również jestem "za". Ze swojej strony deklaruję Słupsk i Toruń.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów