Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Opinie o sprzedawcy Conrado5

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bogdan56_Ch Zobacz posta
    A mnie chodzi po głowie taki pomysł aby założyć stowarzyszenie wzajemnej pomocy. Polegałoby to na tym, że chętni podaliby swoje namiary, głównie miejscowość. Przy niepewnym zakupie na Allegro, osoba mieszkająca najblizej sprzedającego sprawdzilaby stan sprzętu, spisała nr seryjny i uspokoiła kupującego.
    Ciekawy pomysł. Daj znać jak założysz coś takiego.

Chyba że to jeden z entych pomysłów klasy "mam pomysł, niech ktoś go wykona" ?

Uzależniony

Domyślnie

Nie trzeba zakładać jakiegoś wielkiego stowarzyszenia - wystarczy stworzyć listę forumowiczów, przykładem kolegów Nikoniarzy wątek "pomocna dłoń". Wpisze się tam każdego deklarującego swoją pomoc w przypadku sprawdzenia sprzętu dzieląc ich na regiony/miasta. Potencjalny kupujący wybierze sobie osobę, która z tego regionu będzie wzbudzała jego zaufanie w rzetelnej ocenie kupowanego sprzętu.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Nie trzeba zakładać jakiegoś wielkiego stowarzyszenia - wystarczy stworzyć listę forumowiczów, przykładem kolegów Nikoniarzy wątek "pomocna dłoń". Wpisze się tam każdego deklarującego swoją pomoc w przypadku sprawdzenia sprzętu dzieląc ich na regiony/miasta. Potencjalny kupujący wybierze sobie osobę, która z tego regionu będzie wzbudzała jego zaufanie w rzetelnej ocenie kupowanego sprzętu.
    To chyba najprostsze rozwiązanie - pytanie gdzie taki wątek powinien być - może przyklejony w giełdzie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    super plan, jestem "za" i jesli tylko ktoś bedzie chciał mojej pomocy to napewno nie odmówię
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Uprawnienia umieszczania postów