Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: [roger]chwila moment...zdjęcie będzie

Mieszany widok

roger
    Guest

Domyślnie [roger]chwila moment...zdjęcie będzie

Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć. Ciekawa jestem opinii osób z tego forum. Tylko proszę, nie piszcie, ze za dużo i , że nieprzebrane, bo to blog, a nie portfolio
    http://chwilamoment.blogspot.com/
    pozdrawiam,
    kj

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Bardzo dobre fotki. Gratuluje udanego reportazu. Wlasciwie wszystkie mi sie podobaja - i te "kolarskie" i te z Papiezem i te z wypadku i teatralne, choc chyba najwieksze wrazenie robia ogolnie te czarno-biale.

Rozumiem ze to bylo pstrykane na filmie (chyba ze spedzalas dlugie noce przed kompem przerabiajac kolor na b-w).

Dopiero zaczyna Awatar pysiek
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Bardzo fajny reportarz. Masz oko do ludzi.
    Canon, Horizon, Mamiya & Zorki

roger
    Guest

Domyślnie

dziękuję za komentarze.
    aparatami analogowymi robiłam zdjęcia, które mają ramki (pozostałość po skanie negatywu) i jeśli są bw to na takim negatywie były robione, reszta cyfrą, którą mam od prawie 2 miesięcy.
    pozdrawiam,
    kj

roger
    Guest

Domyślnie

aha, chciałam dodać, ze z prawej strony są linki do kolejnych zdjęć. ponieważ miejsce szybko się kończy, a nie znam sie na tym wszystkim i nie umiem zwiększyć miejsca na serwerze, założyłam zastępne blogi, które połączyłam właśnie tymi linkami. wiem , że nie wszyscy je zauważają, dlatego to piszę
    zapraszam więc do chwilamoment 2, 3, 4, a niebawem pewnie pojawią sie następne.
    kj

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Zdecydowanie masz dobre oko - kilka fotek powala . Jedyne co mi się trochę nie podoba, to co jakiś czas nie opanowane słońce w kadrze.

Coś już napisał Awatar blizzard
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Mi tam sie podobaja, bardzo ciekawie ujete chwile :-)
    Sama wywolujesz te bw? Jakiego filmu uzywasz?
    Canon 50D|Tamron AF 17-50mm 1:2.8|EFS 17-85mm 1:4-5,6 IS|Canon EF 85mm 1:1,8|Canon A-1|Vivitar 28-210mm 1:3,5-5,6 Macro 1:4x

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Dobre i realne fotki, masz dobre spojrzenie i potrafisz złapać chwilę.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

roger
    Guest

Domyślnie

Wielkie dzięki. Najczęściej używam ziarnistych, amatorskich 400 (ilford pan, foma, a ostatnio agfa apx - jak dla mnie najlepsza ze wszystkich, z którymi miałam dotąd do czynienia). Jak mi sie nazbiera kilka to wołam w domu, żeby było ekonomiczniej (kupuje jakis najtańszy wywoływacz), a jak jakiś pojedynczy negatyw to oddaje na Złotą. Potem skanuje, bo ciemnie uskuteczniam bardzo rzadko; jak wiadomo -->paraliż łazienki
    pozdrawiam,
    kj

roger
    Guest

Domyślnie

Przedwczoraj byłam w Muzeum Powstania Warszawskiego, jak kto ciekawy to zapraszam: http://chwilamoment5.blogspot.com/

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów