Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: nieuczciwy sprzedawca baranek_85 - co mogę zrobić...

Widok wątkowy

Zablokowany
    Miasto
    Kielce

Domyślnie nieuczciwy sprzedawca baranek_85 - co mogę zrobić...

Dzisiaj zostałem osądzony o oszustwo, ale na szczęście wszystko się wyjaśniło, a tym czasem ja zostałem na prawdę oszukany!!!

"ZAKUPIŁEM" obiektyw CANON 10-22 na naszym forum od użytkownika baranek_85 z tego ogłoszenia http://canon-board.info/showthread.php?t=42825.

Dogadaliśmy szczegóły, wszystko co i jak, przelałem mu pieniądze na konto w banku inteligo, ale gość wysyła to ze SZKOCJI...
    Kontakt z forumowiczem był cały czas dopóki nie zacząłem się upominać o przesyłkę spóźniającą się już kilka dni. Kontakt się urwał, gg maile, telefon wyłączony, NIC zero odzewu,

Mam imię i nazwisko, adres jego rodziny z PL, co lepiej zrobić, iść od razu na policję czy najpierw odwiedzić rodzinę uświadomić o przekręci Pana Rafała ...?
    Co mogę zrobić, co najśmieszniejsze ma konto na allegro na którym cały czas sprzedaje zegarki, na forum był aktywny do wczoraj, a nie odzywa się już do mnie od tygodnia,

Wiem że nikłe są szanse na odzyskanie pieniędzy, moja głupota. Ale co robić przechodził ktoś z WAS coś podobnego??
    Proszę o rady
    Pozdrawiam
    Konrad Ungier

P.s
    Forumowicz się nazywa ...... i mieszka w Opatowie czy miał ktoś z nim do czynienia?? Bardzo proszę
    Ostatnio edytowane przez MacGyver ; 13-02-2009 o 12:42

Uprawnienia umieszczania postów