Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
myślę, że sprawa jest już rozwiązana, mam nadzieję, że to szybko zamkniemy
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Takie magiczne słowo 8).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Mam nadzieję, że nie wszyscy młodzi w naszym pięknym kraju są tak cyniczni!?
Potwierdzam, ze zapłacił.
Zrobił tak jednak dopiero wtedy gdy ba GG napisałem mu , że zlokalizowałem jego rodziców i że jak jutro uzyskam do nich nr telefon to zadzwonię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiesiek
Zapłacił, ale opinię sobie na forum zszargał. Ale to już jego problem.
Siem de i kilka obiektyvoof
"Człowiek z forum" - Postów: 14.
Ciekawi mnie tylko pomijając ten incydent, co z pozostałymi allegrowiczami? Wszakże Conrado5 miał 100% pozytywówPoza tym sprawa śmierdziała od początku. Chciał kupić cały system Canona, tylko po to, żeby kupowac taniej i sprzedawać drożej buble?
jarq, że tak spytam: za ile kupiłeś to szkło z rzekomymi "dwoma ryskami"?
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Wydaje mi się że wątek do zamknięcia. Sprawa wyjaśniona, a dalsze jej rozdrapywanie nie jest sensowne dla nikogo.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner