Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: nieuczciwy kupujący Conrado5 - ostrzegam!

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarq. Zobacz posta
    Wydawało mi się że ludzie z forum to grupa osób którym można zaufać.
    "Człowiek z forum" - Postów: 14.

Ciekawi mnie tylko pomijając ten incydent, co z pozostałymi allegrowiczami? Wszakże Conrado5 miał 100% pozytywów Poza tym sprawa śmierdziała od początku. Chciał kupić cały system Canona, tylko po to, żeby kupowac taniej i sprzedawać drożej buble?
    jarq, że tak spytam: za ile kupiłeś to szkło z rzekomymi "dwoma ryskami"?
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Bronekc1
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olszewski Zobacz posta
    No zabłysłeś! Abstrahując od tematu, razi mnie to, że ktoś mówi coś, albo pisze i piszę po prostu źle! Nie pisz jak nie jesteś pewien!

Pacta sum servanDa.
    Faktycznie...
    Przepraszam.Łacine miałem na pierwszym roku...no ale to nie jest wytłumaczenie...Bo przecież każdy powimien ją znac??:

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olszewski Zobacz posta
    No zabłysłeś! Abstrahując od tematu, razi mnie to, że ktoś mówi coś, albo pisze i piszę po prostu źle! Nie pisz jak nie jesteś pewien!

Pacta sum servanDa.
    No doktorze z polonistyki, czepiasz się czyjegoś cytatu (który uważam za bardzo trafny), bo w łacinie machnął się i zamiast literki "d" wpisał "t", samemu ładując banialuki w ojczystym języku

Wracając do tematu wątku, jego adresat jest chyba bardziej zainteresowany rozszerzoną wersją
    Pacta sum servanda sed rebus sic stantibus
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Początki nałogu Awatar sadaman
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Conrado5 Zobacz posta
    Panowie,
    bez przesady, pieniądze Panu Wiesławowi już zwróciłem,
    właśnie dokonałem przelewu,
    z tego co widzę to mnie już oceniliście,
    szkoda, że żaden z Was mnie nie zna, poza Gietrzy
    Widać zasłużyłeś na te ocene całkowicie sprawiedliwie.
    Podejrzewam że gdybyś był wporządku to widząc że ktoś się do Ciebie dobija na komórkę to oznacza że jest to coś ważnego i pilnego.
    Dobre wychowanie nakazuje kontakt z tą osobą skoro w określonych porach samemu niemożna odebrać telefonu.
    Cytat Zamieszczone przez Conrado5 Zobacz posta
    Konto na allegro mam zablokowane za rachunki, znów nie dotrzymywanie terminów...
    No może mnie to czegoś nauczy...
    Coś mi tu kolego nie pasuje...w swojej historii obcowania z allegro miałem juz dwa razy ograniczoną funkcjonalność allegro za nieterminowe płacenie - jednak ani razu nie było monitu o Zawieszeniu Konta a jedynie ograniczenie jego funkcjonowania czyt. brak możliwości wystawiania aukcji
    Na taką informację to trzeba sobie porządnie zapracować.

Swoją drogą też mi śmierdział swgo czasu wątek o kompletowaniu systemu Canona w ktorym ów koleś chciał kupić niesporzytą ilość szkieł w tym także alternatywnych producentów. Przecież po co komu do focenia tyle szklarni etc...jedynie na sprzedaż.
    Przy okazji dobra lekcja na przyszlość by nie sprzedawać na raty jeśli niema się 100%-go zaufania do drugiej strony;-)
    Ostatnio edytowane przez sadaman ; 12-02-2009 o 23:10
    Pucha i słoki

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Wydaje mi się że wątek do zamknięcia. Sprawa wyjaśniona, a dalsze jej rozdrapywanie nie jest sensowne dla nikogo.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panuna Zobacz posta
    No doktorze z polonistyki, czepiasz się czyjegoś cytatu (który uważam za bardzo trafny), bo w łacinie machnął się i zamiast literki "d" wpisał "t", samemu ładując banialuki w ojczystym języku
    Ja miałem z łaciny trójkę z plusem. Autorytetem więc nie jestem. Pozwolę sobie jednak postawić na: Pacta sunt servanda.

A poza tym:
    Romanes eunt domus.

No i przepraszam z OT.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
    Ja miałem z łaciny trójkę z plusem. Autorytetem więc nie jestem.
    Ja łaciny nie miałem wogóle, więc noga jestem, a nie autorytet:grin: Ale czy któryś z poliglotów mógłby mi wytłumaczyć, co za słodkie uprzejmości miedzy sobą wymieniacie?:-)
    Wątek do zamknięcia, choć jestem ciekaw, co sam zainteresowany ma do powiedzenia Wieśkowi też
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Ja łaciny nie miałem wogóle,
    ja też

Pacta sum servanda sed rebus sic stantibus
    http://www.mediana.nazwa.pl/index.ph...1741&Itemid=53

hehe
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Zablokowany
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Pana Wiesława przeprosiłem, smród pozostanie przy mnie na długo, czegoś na pewno mnie to nauczy, mam nadzieję, że na całe życie.
    Znajomi na Nasza.Klasa.pl już do mnie piszą o co chodzi, Pan Wiesław poinformował ich również o tym jak to dotrzymuję terminów...no cóż...długie prostowanie przede mną...

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów