Panowie,
bez przesady,
pieniądze Panu Wiesławowi już zwróciłem,
właśnie dokonałem przelewu,
z tego co widzę to mnie już oceniliście,
szkoda, że żaden z Was mnie nie zna, poza Gietrzy
Nie odpowiadałem na telefon bo podczas zajęć w L.O. nie można odbierać telefonu, jestem prawie cały czas aktywny na forum bo z mojego komputera korzysta rodzina,
Ostatnio jest u mnie strasznie ciężko z czasem bo mam zajęcia, koniec semestru, remont w domu i nie miałem głowy do tego...
Z drugiej strony rozumiem zdenerwowanie Pana Wiesława, z tym, nie mogę pojąć dlaczego napisał do moich znajomych na NASZA.KLASA o tym problemie skoro wiedział, iż jest rozwiązany, nie ma co zemsta za 10 dni zwłoki ze spłatą 3% kwoty...super ...
Konto na allegro mam zablokowane za rachunki, znów nie dotrzymywanie terminów...
No może mnie to czegoś nauczy...
Mam nadzieję, że chociaż 1% z Was zrozumie, jak nie to szkoda...w końcu mam tylko 18 lat i moją pasją jest oszukiwanie, a nie robienie zdjęć...
Pozdrawiam
Konrad
P.S
Szkoda, że Pan Wiesław nie wspomniał o tym,
że miały być 3 akumulatory, a są 2 i to podróbki, matryca jest tak brudna jakby ktoś zmieniał obiektywy na pustyni, a nie w teatrach jak to miało być, ale tego się już nie widzi...no cóż,
jak to powiedział pewien Św.P, profesor: "sprawiedliwość jest na tym świecie tylko w jednym miejscu : w słowniku języka polskiego przy indeksie spr..."
Uważam wątek, za godny zamknięcia. już i tak wylało się za dużo zarzutów pod moim adresem, ale cóż...takie jest życie.