Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: nieuczciwy kupujący Conrado5 - ostrzegam!

Bronekc1
    Guest

Domyślnie

Pacta sum servanta
    Jeżeli nie mogłeś odebrać telefonu to trzeba było oddzwonić, każdy telefon ma taką funkcję…
    To że ktoś się zdenerwował i chwytał się wszelkich możliwych sposobów żeby się z tobą skontaktować wydaje się całkowicie uzasadnione.
    Argument w stylu mam 18 lat, handluje drogim sprzętem i wybaczcie mi jeśli gogoś oszukam też jakoś do mnie nie przemawia…
    Może Wiesiek_TGT powinien zadzwonić do skarbówki żeby troche skontrolowała ten twój „biznes”…
    Do wściekłości doprowadza mnie głupie tłumaczenie w takich sytuacjach...!

Zablokowany
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

myślę, że sprawa jest już rozwiązana, mam nadzieję, że to szybko zamkniemy

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Conrado5 Zobacz posta
    myślę, że [...]
    Myślę, że coś jeszcze wypadałoby Wieśkowi powiedzieć...
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Takie magiczne słowo 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Takie magiczne słowo 8).
    Nie podpowiadaj
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Conrado5 Zobacz posta
    Panowie,
    bez przesady, pieniądze Panu Wiesławowi już zwróciłem,
    właśnie dokonałem przelewu,
    z tego co widzę to mnie już oceniliście,
    szkoda, że żaden z Was mnie nie zna, poza Gietrzy

Nie odpowiadałem na telefon bo podczas zajęć w L.O. nie można odbierać telefonu, jestem prawie cały czas aktywny na forum bo z mojego komputera korzysta rodzina,
    Ostatnio jest u mnie strasznie ciężko z czasem bo mam zajęcia, koniec semestru, remont w domu i nie miałem głowy do tego...

Z drugiej strony rozumiem zdenerwowanie Pana Wiesława, z tym, nie mogę pojąć dlaczego napisał do moich znajomych na NASZA.KLASA o tym problemie skoro wiedział, iż jest rozwiązany, nie ma co zemsta za 10 dni zwłoki ze spłatą 3% kwoty...super ...

Konto na allegro mam zablokowane za rachunki, znów nie dotrzymywanie terminów...
    No może mnie to czegoś nauczy...

Mam nadzieję, że chociaż 1% z Was zrozumie, jak nie to szkoda...w końcu mam tylko 18 lat i moją pasją jest oszukiwanie, a nie robienie zdjęć...

Pozdrawiam
    Konrad

P.S
    Szkoda, że Pan Wiesław nie wspomniał o tym, że miały być 3 akumulatory, a są 2 i to podróbki, matryca jest tak brudna jakby ktoś zmieniał obiektywy na pustyni, a nie w teatrach jak to miało być, ale tego się już nie widzi...no cóż,

jak to powiedział pewien Św.P, profesor: "sprawiedliwość jest na tym świecie tylko w jednym miejscu : w słowniku języka polskiego przy indeksie spr..."

Uważam wątek, za godny zamknięcia. już i tak wylało się za dużo zarzutów pod moim adresem, ale cóż...takie jest życie.
    Jeżeli unika się kogoś przez miesiąc, a kontaktuje z nim dopiero wtedy gdy druga strona nie wytrzymuje i opisuje sprawę na forum to nic dziwnego, że wszyscy zainteresowani cię ocenili i będą unikać jakichkolwiek transakcji. Panu Wiesławowi należą się przeprosiny (nie mówiąc już o zapłacie za sprzęt BTW ty pieniędzy mu nie zwróciłeś tylko zapłaciłeś ). A twoje tłumaczenia? Bardziej żałosnych to nigdy nie widziałem... Wskazują na wiek szczenięcy, nawet nie dziecięcy.
    Siem de i kilka obiektyvoof

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bronekc1 Zobacz posta
    Pacta sum servanta
    No zabłysłeś! Abstrahując od tematu, razi mnie to, że ktoś mówi coś, albo pisze i piszę po prostu źle! Nie pisz jak nie jesteś pewien!

Pacta sum servanDa.
    40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
    Ktoś naruszył Twoje prawa?

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Mam nadzieję, że nie wszyscy młodzi w naszym pięknym kraju są tak cyniczni!?

Coś już napisał Awatar Wiesiek_TGT

Domyślnie

Potwierdzam, ze zapłacił.
    Zrobił tak jednak dopiero wtedy gdy ba GG napisałem mu , że zlokalizowałem jego rodziców i że jak jutro uzyskam do nich nr telefon to zadzwonię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Wiesiek

Domyślnie

Zapłacił, ale opinię sobie na forum zszargał. Ale to już jego problem.
    Siem de i kilka obiektyvoof

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów