Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Spolszczenie do CS4

Początki nałogu
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Rozwiniesz tą myśl?
    W myśl prawa autorskiego nie możesz dokonywać samodzielnych zmian w zakupionym utworze. No chyba że Adobe samo wystawiło taką aktualizację.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    a sprawdziłeś oczywiscie czy jest to zgodne z licencja?
    Podczas instalacji CS4 UPG nie jest wymagane żeby na komputerze była zainstalowana jakakolwiek wersja PS od CS w góre.Podczas instalacji CS4 UPG wymagane jest podanie klucza z wersji starszej którą posiadasz (dotyczy wersji minCS i w górę)i wpisanie klucza z werscji CS4 UPG i wtedy instaluje cie sie pełny pakiet CS4. Mając wersję PL możesz bez problemu zainstalować ENG.Wiem bo u mnie zadziałąło
    2x5DMkIII ;135L f/2,0 ;24-70L f/2,8 ; 85 f/1,8 50 f/1,4 ;15 f/2.8 Fisheye;580 EX II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkfoto Zobacz posta
    Podczas instalacji CS4 UPG nie jest wymagane żeby na komputerze była zainstalowana jakakolwiek wersja PS od CS w góre.Podczas instalacji CS4 UPG wymagane jest podanie klucza z wersji starszej którą posiadasz (dotyczy wersji minCS i w górę)i wpisanie klucza z werscji CS4 UPG i wtedy instaluje cie sie pełny pakiet CS4. Mając wersję PL możesz bez problemu zainstalować ENG.Wiem bo u mnie zadziałąło
    Ja Cię nie pytam czy się udało, bo to już napisałeś w poprzednim poście. Pytanie było jasne. Nie odpowiedziałeś - uznaję to za odpowiedź:rolleyes:
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Domyślnie

Rysiaczek skoro zadziałało to nie rozumiem twojego pytania:-D. Wpisujesz dwa klucze oczywista sprawa jest ,że legalne zakupione wraz z nośnikiem oo np. CS3 i klucz od CS4 UPG skoro działa to?? No sam odpowiedz soebie na to pytanie czy to jest legalne.

Rysiaczek jeżlei masz jakikolwiek program z nośnikiem i kluczem zakupiony u dystrybutora i wszystko działa to nik się ciebie nie zapyta czy to legalny produkt? Bo to jest oczywiste;-)
    2x5DMkIII ;135L f/2,0 ;24-70L f/2,8 ; 85 f/1,8 50 f/1,4 ;15 f/2.8 Fisheye;580 EX II

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pjakusz Zobacz posta
    W myśl prawa autorskiego nie możesz dokonywać samodzielnych zmian w zakupionym utworze. No chyba że Adobe samo wystawiło taką aktualizację.
    To jest prawda połowiczna, że tak się wyrażę.
    Jak najbardziej można dokonywać zmian (nawet reverse engineering wchodzi w grę!), jeśli celem tych zmian jest np. dostosowanie programu do współpracy z innym oprogramowaniem czy też lokalizacja.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkfoto Zobacz posta
    Rysiaczek skoro zadziałało to nie rozumiem twojego pytania:-D. Wpisujesz dwa klucze oczywista sprawa jest ,że legalne zakupione wraz z nośnikiem oo np. CS3 i klucz od CS4 UPG skoro działa to?? No sam odpowiedz soebie na to pytanie czy to jest legalne.

Rysiaczek jeżlei masz jakikolwiek program z nośnikiem i kluczem zakupiony u dystrybutora i wszystko działa to nik się ciebie nie zapyta czy to legalny produkt? Bo to jest oczywiste;-)
    Easy boy, easy! Odczytuję to za odpowiedź twierdzącą - używasz, sprawdziłeś.
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów