Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Spolszczenie do CS4

Awatar burdagraph
    Miasto
    Aleksandrów Kujawski

Domyślnie

hmm.. mieszkamy w Polsce, mówimy w języku polskim...
    nie wiem jaki jest sens kupienia wersji eng. i instalowanie spolszczenia....
    Taka operacja czyni automatycznie pirata...
    40D + 24-105F4L + 70-200F4L + 70-200F2.8L + Tamron 180F3.5 Macro + Canon 10-22 + 580EX + kupa klamotów i dobre chęci.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To ja z innej beczki: czy jak mam CS3PL i kupię upg do CS4EN to będzie mi to działać? Przez ostatnie prawie 2 lata nie przywykłem do PL i nie chcę się w to już więcej pakować.
    Jarek

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez burdagraph Zobacz posta
    Rozwiniesz tą myśl?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez burdagraph Zobacz posta
    Masz racje :-P , ale jak się nie czyta co się kupuje to później są takie skutki. Za gapowe się płaci. Tzn jakoś daję z tą wersja ang, ale wolałbym PL. Dlatego wystawię na giełdę. Jest to wersja BOX więc nie ma problemu zainstalować na innym komputerze.:-D
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    To ja z innej beczki: czy jak mam CS3PL i kupię upg do CS4EN to będzie mi to działać? Przez ostatnie prawie 2 lata nie przywykłem do PL i nie chcę się w to już więcej pakować.
    Tak będzie ci działać bo u mnie działa ale ja wolę PL:-P Jka coś to zapraszam do zakupu
    Ostatnio edytowane przez mkfoto ; 13-02-2009 o 17:27 Powód: Automerged Doublepost
    2x5DMkIII ;135L f/2,0 ;24-70L f/2,8 ; 85 f/1,8 50 f/1,4 ;15 f/2.8 Fisheye;580 EX II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    nie bedzie
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Domyślnie

Spolszczenie juz jest dawno dostępne i zajmuje trochę ponad 400 KB, wrzucasz je do katalogu locales
    Ludzie listy noszą...

Dopiero zaczyna Awatar vietcargo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jest w wersji dla Mac OS X? Poprzednio miałem Adobe Photoshop CS ENG, teraz Adobe Photoshop CS4 ENG, więc nigdy nie miałem styczności z polską wersją. A chętnie zobaczyłbym jak to wygląda :-D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    nie bedzie

A dlaczego nie będzie. Masz jakieś doświadczenia? Na jakim PSie pracujesz obecnie i czy instalowałeś CS4 UPG ENG na PS3 PL? Bo ja instalowałem i działa więc nie wiem skąd takie stwierdzenie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez bucefal14 Zobacz posta
    Spolszczenie juz jest dawno dostępne i zajmuje trochę ponad 400 KB, wrzucasz je do katalogu locales
    Wszystkie które miałem były z wersji trial. Chyna ,że masz inne podaj link:-D
    Ostatnio edytowane przez mkfoto ; 18-02-2009 o 00:57 Powód: Automerged Doublepost
    2x5DMkIII ;135L f/2,0 ;24-70L f/2,8 ; 85 f/1,8 50 f/1,4 ;15 f/2.8 Fisheye;580 EX II

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Generalnie wystarczy wpisać w googla: spolszczenie photoshop cs4 i po kilku sekundach masz link.

http://rs110.rapidshare.com/files/18....exsite.pl.rar

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkfoto Zobacz posta
    A dlaczego nie będzie. Masz jakieś doświadczenia? Na jakim PSie pracujesz obecnie i czy instalowałeś CS4 UPG ENG na PS3 PL? Bo ja instalowałem i działa więc nie wiem skąd takie stwierdzenie.
    a sprawdziłeś oczywiscie czy jest to zgodne z licencja?
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów