To ktos nieźle naciagnal na taki szrot... To po prostu nie ma co gdybac. Zwroc go. Nie wiadomo co tam jeszcze sie kryje... Puszka Pandory![]()
To ktos nieźle naciagnal na taki szrot... To po prostu nie ma co gdybac. Zwroc go. Nie wiadomo co tam jeszcze sie kryje... Puszka Pandory![]()
Chyba masz racje kolegono nic mi nie pozostaje jak zwrocic i podziekowac za pomoc
![]()
Pozdrawiam
Nie wiem czy to prawda, ale slyszalem, ze ludzie wysylajac z usa sprzety roznego rodzaju, wlasnie traktuja je smarem czy czyms takim zeby zniechecic chyba celnikow do ruszania takowych rzeczy, albo nie wiem, zeby udac ze sprzet jakis stary uzywany.
Sorry za OT.
Pozdrawiam.
Ot cala hAmeryka![]()
Kolego najpierw pytaj jak kupuje a potem stwierdzaj cokolwiek, gdyz ja siedze na jednym koncu Polski a osoba sprzedajaca na drugim....takze ani farsy ani jaj sobie nie robie skoro zaczynam taki temat i rozmawiam z innymi ludzmi na ten temat, rozumiesz?!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Problemu nie ma zadnego ze zwrotem takze nic sie zlego nie staloDziekuje raz jeszcze za pomoc i czas poswiecony
![]()
Ostatnio edytowane przez agata_p27 ; 11-02-2009 o 22:24 Powód: Automerged Doublepost
No problemPolecamy sie na przyszlosc
![]()
Chociaz ciekawy jestem (znowu OT za co przepraszam) skad ta puszke przytargano skoro nie miala j.polskiego?
tego nie wiem, instrukcje byly tylko w jezyku niemieckim i w wloskim.
Źle się czuję jak sobie nie popstrykamwww.stasiaczek.blogspot.com
---------------------------------------------
Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS