Jutro mamy dostawę, jutro wchodzi, ceny jeszcze nie znam - napiszę jak się pojawi, można będzie przetestować u nas. Może ma ktoś jakieś miarodajne testy? Nie spotkałem się jeszcze w internecie.
Jutro mamy dostawę, jutro wchodzi, ceny jeszcze nie znam - napiszę jak się pojawi, można będzie przetestować u nas. Może ma ktoś jakieś miarodajne testy? Nie spotkałem się jeszcze w internecie.
a czy sigme 50 1.4 też macie do przetestowania?
Pożyczyć można ale to nie będzie ten sam egzemplarz, który potem pozwolą Ci kupić. Biorąc pod uwagę powszechny problem z AF tego obiektywu testowanie tego egzemplarza nie ma wielkiego sensu. Najlepiej kup wysyłkowo to będziesz mógł w ciągu 10 dni zwrócić bez podania powodu, jedynym Twoim kosztem będzie przesyłka. Nie kupuj bezpośrednio w sklepie bo wtedy pozostanie Ci tylko bujanie się z serwisem.
Kolejny mądry cwaniako-prawnik. Bez obrazy - nie dziwię się że masz potyczkę z Foto-Netem...Weź już nic nie pisz - to nie świadczy dobrze o Tobie. Przykre.
Wracając do tematu to jestem ciekaw tej Sigmy. Pewnie z Najkonem nie będę miał BF/FF - choć pewnie "kolega" MMM by znalazł - toż to jego hobby.
Jak będzie tak fajna jak 50/1.4 czy ulubiony 100-300/4 to "JA KCE TO SKŁO!"
jasne, przetestować a nawet pożyczyć można
Mam już cenę, niestety 3599 brutto - szok. Póki co nie wróżę mu dużego powodzenia, chyba, że testy powalą EF 24-70 w co wątpię.