Niestety Canon PL czasem zawodzi, podobna sytuacja była przecież z 5D Mark II i wieloma innymi produktami, bardziej popularnymi niz 500/4.0. Choć nie znaczy to ze nie da się niczego drogiego ściągnąć.
Pozdrawiam
Jakub Kaniuka
Konsultant Handlowy cyfrowe.pl
Dziękuję Wam za wszelkie podpowiedzi. Szukałem w kraju, rozważałem opcję ściągnięcia zza Wody. I jasne tele mam. Jednak nie 500/4 a 300/2.8 IS. Nie wiem czy to opcja przejściowa czy stała, sprawdzi się w terenie z kompletem konwerterów. Z testów w sieci wygląda obiecująco jak będzie w rzeczywistości zobaczymy.
Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB
Jak ja uwielbiam takie idiotyczne odpowiedzi
Swoją droga wracając do tematu - ja już ponad 2 miesiące czekam na zamówione w calumet 600/4 i dalej nie mają go na stanie. Poza USA chyba nigdzie nie ma, bo zarówno Canon UK jak i Niemcy twierdza ze czekaja na dostawe od producenta. O Polsce i traktowaniu tutaj klientów przez lokalne przedstawicielstwo nawet nie chce wspominać
Nie wiem po co czekasz w B&H masz takie rzeczy od ręki
LINK
Tak tylko ze musi to ktoś przywięść. Jest ryzyko cła. Calumet mam Londynie gdzie moge skoczyć sam za 500-600zł i jest gwarancja europejska. Poza tym mam to jeszcze zarezerwowane po cenie zeszłorocznej która rózni sie od obecnej ooo lepiej nie mówić![]()
Ok nie wiedziałem że Calumet jest w Londynie
myślałem że w US