Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: FESTIWAL "Ku Przestrodze" 30-31 lipca Tychy

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie FESTIWAL "Ku Przestrodze" 30-31 lipca Tychy

jak w temacie: COMA, TSA, HEY, MYSLOVITZ, VOO VOO, DŻEM. Jest to dwudniowy festiwal poswiecony pamiei Ryśka Riedla, wybiera sie ktos ? a jesli tak to czy zabiera sprzet ? : ) pytam bo sie nad tym gleboko zastanawiam, bilety po 30 zl w przedsprzedazy i po 35 u bram, do tego trzeba doliczyc jeszcze 5 na namiot/glowe w namiocie, cos kolo tego. Chetnym sluze radami jak dojechac, a moze i czyms jeszcze posluze bo to w sumie jakies 20 km ode mnie sie bedzie odbywac, piszcie jesli ktos sie pisze ,pozdro
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Początki nałogu Awatar satriani

Domyślnie

Hej , jestem z Tychów i uczestniczę w festiwalu od początku jego istnienia, uważajcie na to co zostawiacie w namiotach, w zeszłym roku były kradzieże.

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

sam bylem swiadkiem bezczelnej kradziezy na zeszlorocznym dlatego wlasnie chce zaproponowac komus z polski uklad, spanie u mnie w domu i tam tez trzymanie sprzetu (mieszkam 15 km od terenu festiwalu) a w zamian ten ktos moglby odwdzieczyc sie transportem na miejsce i z miejsca festiwalu, do jedzenia tez cos sie znajdzie, pozdrawiam
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Uprawnienia umieszczania postów