Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: jeszcze raz USA

Bywalec
    Miasto
    Chodziez

Wink jeszcze raz USA

http://www.hotbuyselectronics.com/canon_lenses.htm
    Witam serdecznie i mam pytanie czy ktos z szanownych kolegow moze powiedziec cos blizej na temat zakupu w tym sklepie?Czy jest to firma "krzak" czy moze warto dokonac zakupu przez internet bedac w USA. pozdrawiam i licze na pomoc.Slonka

Coś już napisał
    Miasto
    Michigan, USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slonkaap
    http://www.hotbuyselectronics.com/canon_lenses.htm
    Witam serdecznie i mam pytanie czy ktos z szanownych kolegow moze powiedziec cos blizej na temat zakupu w tym sklepie?Czy jest to firma "krzak" czy moze warto dokonac zakupu przez internet bedac w USA. pozdrawiam i licze na pomoc.Slonka
    Osobiscie bym nie ryzykowal ! Zobacz na rating: http://www.resellerratings.com/seller1938.html

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Na tej samej stronie szukajac produktow znajdziesz odpowiedni sklep z dobrymi ocenami i cenami.
    ...

Początki nałogu Awatar Coronado
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slonkaap
    Czy jest to firma "krzak" czy moze warto dokonac zakupu przez internet bedac w USA
    Zawsze sprawdzaj w resellerratings.com - tutaj sprawa jest chyba oczywista. Ja osobiscie tez czesto uzywam pricegrabber.com. Zazwyczaj listuja tylko sklepy raczej sprawdzone. Moja ogolna zasada jest zeby kupowac tylko w sklepach, ktore maja conajmniej 5tys komentarzy z czego ponad 4/5 jest pozytywnych.

Pozdrawiam
    Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
    Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Bywalec
    Miasto
    Chodziez

Domyślnie

Dziekuje serdecznie za odpowiedzi.Przynajmniej wiem jak postepowac dalej i mam nadzieje ze to pomoze mi nie wtopic kasy.Pozdrowienia Slonka

Dopiero zaczyna

Domyślnie

A ja z kolei nie patrze na zadne koments usa to nie polska i masz zdeka wiecej praw.
    Jedyne czego sobie mozesz oszczedzic to lazenia po sadach ale kasy nie stracisz to ci gwarantuje

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Ta... Bo w sady to za darmo sa a ludzie zamiast zdjecia robic to sie po sadach ciagac wola. Byle porada jakiegos radcy wyjdzie Cie pewnie wiecej jak roznica w cenie miedzy tym gniotowatym sklepem a tymi normalnymi.

Juz nie mowiac ze najczesciej nie masz wcale tak rozowo, bo skoro przyslali aparat to o co jeczysz? Nie pisalo ze ma byc nowy, nieporysowany, nieuzywany i z full fabrycznymi akcesoriami czy gwarancja...
    ...

Uprawnienia umieszczania postów