Pokaż wyniki od 51 do 60 z 107

Wątek: Canon Polska - problemy z serwisem

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna

Domyślnie Jak to Żytnia pomogła w wymianie aparatu

Obiecałem, że opiszę, więc:
    EOS 40D + 17-85 IS, nieostre zdjęcia. Kilka kalibracji na Żytniej, wizyta na Mołdawskiej, spotkanie z Panem Jackiem Kierzkowskim w obecności specjalisty od różnych tajemniczych "spraw technicznych" połączone z prezentacją zdjęć, rozmowa z Panią Dyrektor serwisu, maile do Pani Magdy Lokajczyk i Pana Jacka Kierzkowskiego (oczywiście bez odpowiedzi) - wszystko to ****. Zdjęcia nieostre i już!
    Brawo Canon Polska! Wasza gwarancja wisi sobie w moim kiblu! Tyle jest warta! Ale nie czujcie się zbyt pewnie. Ta sprawa będzie miała dalszy ciąg, obiecuję!
    Współczuję tylko człowiekowi przyjmującemu sprzęt do naprawy na Żytniej. Jego zdaniem wszystko było ostre. Biedaczek, musi z siebie robić idiotę, ale cóż, taka praca.
    Niestety, mimo najlepszych chęci Żytnia nie jest w stanie poprawić fabryki. A myślę, że zrobili wszystko co mogli, gdyż byłem bardzo upierdliwy.
    Jedynym odpowiedzialnym człowiekiem, który odważył się przyznać mi rację okazał się Pan Paweł Aleksandrowicz, Koordynator Techniczny serwisu. Mam nadzieję, że nie straci pracy, bo wtedy na Żytniej będzie jeszcze gorzej. Napisał w ekspertyzie:
    "(...) aparat całkowicie sprawny (...) spełnia wszystkie normy producenta (...) klient nie zgadza się z opinią serwisu powołując się na dostarczone zdjęcia. Zdjęcia te są ostrzejsze i są podstawą reklamacji (...)"
    Mowa o zdjęciach, które zrobiłem innym egzemplarzem 40D. W efekcie sklep wymienił mi wreszcie aparat z powodu niezgodności towaru z umową. Trwało to tylko 2 miesiące
    Ostatnio edytowane przez dunhil ; 04-06-2009 o 11:36

Uprawnienia umieszczania postów