To proszę o usunięcie moich postów z tego wątku......
To proszę o usunięcie moich postów z tego wątku......
Pozdrawiam
KrisSz
Canon 450 D + Kit + C35L 1.4 + C 50 1.4 + C 70-200 L4 IS + 430 EX + Helios 44 58/2 + inne bambetle
...dla przykladu im wiecej sie tu pisze, tym czesciej watek jest widoczny jako ostatnio postowany w efekcie wiecej osob tu dotrze i podzieli sie swoimi doswiadczeniami ze wspolracy z zytnia![]()
Mam pytanie do Pani Magdy.
Chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie ma serwisu w innych miastach tylko w warszawie i tylko jeden ?? Moim zdaniem powinno być kilka co by można było porównać jakość usług i wtedy my użytkownicy zweryfikowalibyśmy owe serwisy pod względem jakości usług![]()
bo zapewne ktos dostaje włape za to ze moze nam utrudniac zycieChciałbym się dowiedzieć dlaczego nie ma serwisu w innych miastach tylko w warszawie i tylko jeden ??
Magdo polecam wizyte w serwisie inkognito i posluchac sobie to co przechodza osoby odwiedzajace ten serwis
wyslalem fakturke na maila szlo nadal ma kilka plamek po zaschnietej wodzie z ponoc uszkodzona wiechnia warstwą za ktora to czynnos zaplacilem plus wymiane stabilizatora i af
350d zagripiony+kit+70-300 APO DG Sigma, 17-50 Tamron +nadal brak umiejętności
ze wszystkiego zrobicie chlew...
Ktos w koncu chce pomoc, prosi o konkretne przyklady, a tutaj jakies tanie teksty i zagrywki na poziomie podstawowki...
temat wg mnie powinien byc przyklejony jako ogloszenie i zamkniety... bez zadnego posta...
kto ma problem to napisze, kto nie ma, to nie bedzie bil piany...
pozdrawiam
ABJ juz mi jedna osoba pomagala w canonie i nic z tego niewynikloKtos w koncu chce pomoc, prosi o konkretne przyklady, a tutaj jakies tanie teksty i zagrywki na poziomie podstawowki...
wydalem na sprzet mase kasy canona moze 80 kawalkow a jestem traktowany w canonie i serwisie na jeszcze nizszym poziomie
mam taka nadzieje ze Magda bedzie inna ale czas pokaze
RAAF w Krakowie jest pytałem gościa bo jest tylko jeden godny polecenia ale odpowiedział mi jedną rzecz że nawet ciężko mu jest uzyskać (kupić) część jakąś do canona, wydaję mi się że to jest rozbój w biały dzień. Mam nadzieję że to się może za jakiś czas zmienii będzie można wysłać sprzęt gdzieś indziej niż do warszawskiego serwisu
![]()