Strona 3 z 11 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 107

Wątek: Canon Polska - problemy z serwisem

Dopiero zaczyna

Domyślnie

To proszę o usunięcie moich postów z tego wątku......
    Pozdrawiam

KrisSz

Canon 450 D + Kit + C35L 1.4 + C 50 1.4 + C 70-200 L4 IS + 430 EX + Helios 44 58/2 + inne bambetle

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrisSz Zobacz posta
    To proszę o usunięcie moich postów z tego wątku......
    Wolałbym byś wyjaśnił swoją motywację... po to służy forum by podyskutować a nie "jak się nie podoba to chowam głowę w piasek" .

Domyślnie

...dla przykladu im wiecej sie tu pisze, tym czesciej watek jest widoczny jako ostatnio postowany w efekcie wiecej osob tu dotrze i podzieli sie swoimi doswiadczeniami ze wspolracy z zytnia

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mam pytanie do Pani Magdy.
    Chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie ma serwisu w innych miastach tylko w warszawie i tylko jeden ?? Moim zdaniem powinno być kilka co by można było porównać jakość usług i wtedy my użytkownicy zweryfikowalibyśmy owe serwisy pod względem jakości usług

Domyślnie

Chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie ma serwisu w innych miastach tylko w warszawie i tylko jeden ??
    bo zapewne ktos dostaje włape za to ze moze nam utrudniac zycie

Magdo polecam wizyte w serwisie inkognito i posluchac sobie to co przechodza osoby odwiedzajace ten serwis
    wyslalem fakturke na maila szlo nadal ma kilka plamek po zaschnietej wodzie z ponoc uszkodzona wiechnia warstwą za ktora to czynnos zaplacilem plus wymiane stabilizatora i af

Coś już napisał Awatar raaf
    Miasto
    3 City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafik000 Zobacz posta
    Mam pytanie do Pani Magdy.
    Chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie ma serwisu w innych miastach tylko w warszawie i tylko jeden ?? Moim zdaniem powinno być kilka co by można było porównać jakość usług i wtedy my użytkownicy zweryfikowalibyśmy owe serwisy pod względem jakości usług
    Ja zapytam o to samo ale trochę inaczej

- czy wie ktoś o próbach uzyskania autoryzacji do napraw tak gwarancyjnych jak i po
    gwarancyjnych przez firmy z innych miast Polski?

Sugestie o braniu "w łapę" hmm......daleko to posunięte :/
    350d zagripiony +kit+70-300 APO DG Sigma, 17-50 Tamron +nadal brak umiejętności

Domyślnie

ze wszystkiego zrobicie chlew...

Ktos w koncu chce pomoc, prosi o konkretne przyklady, a tutaj jakies tanie teksty i zagrywki na poziomie podstawowki...

temat wg mnie powinien byc przyklejony jako ogloszenie i zamkniety... bez zadnego posta...
    kto ma problem to napisze, kto nie ma, to nie bedzie bil piany...
    pozdrawiam

Domyślnie

Ktos w koncu chce pomoc, prosi o konkretne przyklady, a tutaj jakies tanie teksty i zagrywki na poziomie podstawowki...
    ABJ juz mi jedna osoba pomagala w canonie i nic z tego niewyniklo
    wydalem na sprzet mase kasy canona moze 80 kawalkow a jestem traktowany w canonie i serwisie na jeszcze nizszym poziomie

mam taka nadzieje ze Magda bedzie inna ale czas pokaze

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

RAAF w Krakowie jest pytałem gościa bo jest tylko jeden godny polecenia ale odpowiedział mi jedną rzecz że nawet ciężko mu jest uzyskać (kupić) część jakąś do canona, wydaję mi się że to jest rozbój w biały dzień. Mam nadzieję że to się może za jakiś czas zmieni i będzie można wysłać sprzęt gdzieś indziej niż do warszawskiego serwisu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafik000 Zobacz posta
    i będzie można wysłać sprzęt gdzieś indziej niż do warszawskiego serwisu
    Zawsze mozesz do Berlina wyslac... jaki problem?

Strona 3 z 11 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów