Pokaż wyniki od 1 do 10 z 194

Wątek: Canon Polska - opinie i wnioski użytkowników CB

Mieszany widok

Bywalec Awatar darnok
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    witam!

said that do not have contracts with Canon anymore and Canon is giving up on Central and Eastern Europe.
    nie wiem ile w tym prawdy ale u mnie na wiosce w markecie fotojoker wreszcie zrobil wystawke Canona ...

czy to jest odawanie rynku ?
    bo rynku drukarek pewnie nie oddadza ) bo to im sie bardziej oplaca niz aparaty

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darnok Zobacz posta
    nie wiem ile w tym prawdy ale u mnie na wiosce w markecie fotojoker wreszcie zrobil wystawke Canona ...
    Fotojoker to nie Canon i robienie wystawki to inicjatywa FJ a nie Canona.
    Nie rozumiem tej troski o marketing Canona. Niech się Canon martwi o to jak sprzedać swoje produkty i na tym zarabiać a nie użytkownicy.
    Chyba dla niektórych ludzi prestiż posiadanej marki jest czymś strasznie ważnym i chcieliby oglądać logo producenta swojego aparatu na każdym rogu ulicy bo się wtedy lepiej czują. Znajomym mogą się pochwalić "mam canona" będąc pewnym że wszyscy będą wiedzieć że to nie chodzi o drukarkę :-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Fotojoker to nie Canon i robienie wystawki to inicjatywa FJ a nie Canona.
    Nie rozumiem tej troski o marketing Canona. Niech się Canon martwi o to jak sprzedać swoje produkty i na tym zarabiać a nie użytkownicy.
    Chyba dla niektórych ludzi prestiż posiadanej marki jest czymś strasznie ważnym i chcieliby oglądać logo producenta swojego aparatu na każdym rogu ulicy bo się wtedy lepiej czują. Znajomym mogą się pochwalić "mam canona" będąc pewnym że wszyscy będą wiedzieć że to nie chodzi o drukarkę :-)
    Na tej wystawce w FT widać (jak napisałem) kto nad kim "góruje". Zgadzam się z Tobą, że dana firma musi się martwić o sprzedaż swoich produktów. Z kolei jak użytkownicy nie mają czego obejrzeć i "pomacać" w swojej ulubionej marce (tzn wybór jest o wiele mniejszy niż u konkurencji), to jest już powód troski o to, co bardzo lubią. I właśnie chyba z tego powodu jest ta "troska".
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Uprawnienia umieszczania postów