Pokaż wyniki od 1 do 10 z 194

Wątek: Canon Polska - opinie i wnioski użytkowników CB

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Z kolei zaproponowano mi przymierzenie do dowolnego korpusu Sony dowolnego szkła - wytłumaczono mi, że są to egzemplarze testowe i mogę się nimi bawić do woli. Pomijam już fakty:
    1. sprzedawca był ubrany w koszulkę z logo Sony
    2. sprzedawczyni nie wiem jaką miała koszulkę, gdyż stała do mnie odwrócona tyłem. Na plecach miała jednak założoną chustę koloru pomarańczowego z czarnym napisem Sony
    Sprzedawca w namiętny sposób wciskał mi sprzęt Sony - dodaję do tego, że regał z produktami tej firmy był bardzo bogato wyposażony.
    Całkiem możliwe, że im się to opłaca. Nie znam ich wyników finansowych tak że mogę sobie tylko gdybać. Ale była kiedyś w Polsce taka firma Daewoo. Wprowadzili promocję, o której mogli tylko marzyć klienci innych firm. Przez 3 lata darmowy serwis - bezpłatna wymiana wszystkich elementów, za które każdy inny płaci (oleje, świece, paski itp). Promocja piękna, ale jakoś nie sprawiła, że wszyscy przesiedli się na lanosy. A jak firma skończyła finansowo to każdy wie.
    Taka dość agresywna polityka Sony może wynikać z tego, że firma dobrze wie, że ma bardzo słabą opinię wśród użytkowników sprzętu foto i próbują jakoś zaistnieć, być może przynosi im to nawet stratę finansową. Niby wszędzie pełno Sony, ale żaden z moich znajomych nie ma sprzętu foto tej firmy. Za to Canonów i Nikonów dostatek .

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pjakusz Zobacz posta
    być może przynosi im to nawet stratę finansową. Niby wszędzie pełno Sony, ale żaden z moich znajomych nie ma sprzętu foto tej firmy. Za to Canonów i Nikonów dostatek .

produkcja sprzętu foto to jeszcze mniejszy % u sony niż u canona.

nawet jak do foto dokładaja to globalnie wychodzą na plus.

wcale nie zdziwiłbym się jakby połowe firm elektronicznych należała do sony ( tylko zachowała nazwe ) a kolejne 25 % zostanie wchłonięte w najbliższym czasie

Sony w elektronice to takie GM w motoryzacji

Uprawnienia umieszczania postów