hehe... moze ktorys z pracownikow serwisu dostal od sonego jakis nowy model za Ciebie, a w zamian "oddal" Ci swoje wysluzone A85![]()
hehe... moze ktorys z pracownikow serwisu dostal od sonego jakis nowy model za Ciebie, a w zamian "oddal" Ci swoje wysluzone A85![]()
witam!
Przeglądając ostatnio zagraniczne forum trafiłem na wypowiedź:
http://photography-on-the.net/forum/...ghlight=poland
Ile w tym prawdy? Czy faktycznie Canon rezygnuje z naszego rynku?Folks,
I was hunting for EF 70-200 F/4 IS in Poland and I realized that stores in Warsaw are not selling Canon anymore. All the Canon stores that I knew are now Nikon stores.
I called Media Markt (big retailer) and asked why this is happening and they said that do not have contracts with Canon anymore and Canon is giving up on Central and Eastern Europe.
Do you know what the reason is?
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
nie wiem ile w tym prawdy ale u mnie na wiosce w markecie fotojoker wreszcie zrobil wystawke Canona ...
czy to jest odawanie rynku ?
bo rynku drukarek pewnie nie oddadza) bo to im sie bardziej oplaca niz aparaty
![]()