Pokaż wyniki od 1 do 10 z 194

Wątek: Canon Polska - opinie i wnioski użytkowników CB

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bs300f Zobacz posta
    a 90 % ludzi jednak nie wie dokładnie co kupić.

wiem, fora o tematyce foto - jak i to - az sieuginają od pytań "co kupić do 400 D ? chce focić architekure ale poradzono mi że jak w Krakowie to 17-50 tamrona a jak we Wrocławiu to sie lepiej nada 18-50/2.8 sigmy"

Coś już napisał
    Miasto
    Wawa - Krk - Jasło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kicha Zobacz posta
    wiem, fora o tematyce foto - jak i to - az sieuginają od pytań "co kupić do 400 D ? chce focić architekure ale poradzono mi że jak w Krakowie to 17-50 tamrona a jak we Wrocławiu to sie lepiej nada 18-50/2.8 sigmy"
    Zapytam inaczej czy chciałeś kiedyś kupić sprzęt X a w sklepie okazało się że kupiłeś Y ? Bo ja wielokrotnie byłem świadkiem takich właśnie zachowań i o tym mówię. Klient wie ze chce kupić canona ale nie wie konkretnie lub nie jest do końca przekonany. Dostępność asortymentu to spore wyzwanie ktore w sumie procentuje. Tylko Ci urzytkownicy najbardziej zaawansowani ida po ten jeden konkretny model ale takich jest naprawdę mało.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bs300f Zobacz posta
    Zapytam inaczej czy chciałeś kiedyś kupić sprzęt X a w sklepie okazało się że kupiłeś Y ? Bo ja wielokrotnie byłem świadkiem takich właśnie zachowań i o tym mówię. .
    nie, no dobra, spoko. wiem o czym mówisz. tylko tak sobie głośno myśle. jaka w tym nasza rola ? ktoś bierze sowitą wypłate za to zeby było ok. i to nie jesteśmy my.więć ze tak powiem niech zapracuje na te pieniążki

Uprawnienia umieszczania postów