Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
Pozwolę sobie zaapelować. Dajmy Pani MAgdzie szansę. Już sam fakt że jest tu na forum świadczy o tym że to osoba zdecydowana i gotowa na dzialania. napewno zdaje sobie sprawe jak nisko stoczyła sie dystrybucja działu foto canona i jak wielkie gromy posypią sie z naszej strony. i choć dziwi mnie fakt że bywając w centrach handlowych i jednocześnie pracując w PR Canon Polska Pani mAgda nie zauważyła jak canon oddaje rynek zółtym i pomarańczowym to jednak dajmy Pani Magdzie chwilę. Czy coś sie zmieni w serwisie i dystrybucji? Oby. ale nikt nie bedzie czekał na to kolejne miesiące. potrzebne są zdecydowane działania. Internet to potęzne narzędzie PR. sukcesy (wiem,wiem, brak) i porażki CP rozchodzą sie szybciej wśród userów niz dokumenty na biurku Prezesa CP.

mówiąc brutalnie. Kredyt zaufania jest ale ...teraz żadna ściema juz nie przejdzie. zbyt dużo złego sie stało. Czas na zmiany
Nic mnie to nie obchodzi, co ma na biurku prezes CP.

Mówisz, zeby dac spokój dziewczynie z canona?
I jeszcze zeby nosic na rekach za to, ze czyta forum uzytkowników sprzetu, który sprzedaje?
OK
W takim razie mam pytanie.
Kiedy Canon Polska w ramach dbania o klienta i robienia dobrego PiAru da prowadzącym to forum C O K O L W I E K do sprawdzenia, zbadania, przetestowania?
A moze, gdy ekipa sie skrzyknie na forumowa akcje strzelania fot na temat, jakies nowosci do przetestowania i opisania?
Ot tak, kurtuazyjnie, zebysmy jak te male pudelki mieli cien wrazenia, ze canon zyjacy z naszych pieniedzy, czesto odebranych sobie z wielkim trudem, pamieta o nas i rzuci czasem jakis ochlap.
Przypominam, ze jak na razie nawet instrukcji po polsku z netu nie mozna sciagnac (uprzejmie prosze o nie pisanie, ze WRESZCIE mozna znalesc do 5dmkII i 50d).
Maly budzet? Jaki Budzet! Kryzys?
Bajki

PS.: A propos targów MacGyver ma 100% racji.