8. Podobnie jak voriax uważam, że należało inaczej wykadrować ale poza tym bardzo fajne.
9. Hadr super, ale chyba ostrość gdzieś się "zgubiła". Dałbym też większy kontrast.
8. Podobnie jak voriax uważam, że należało inaczej wykadrować ale poza tym bardzo fajne.
9. Hadr super, ale chyba ostrość gdzieś się "zgubiła". Dałbym też większy kontrast.
Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.
Pamiętam Twoje zdjęcia z działu dla początkujących.Tamte były takie nijakie,przypadkowe.Tu jest zdecydowanie lepiej.Fotki ładne
Byłem też w tych okolicach ale niestety nie na safari.Znam ten afrykański klimacik.Może kiedyś pokaże kilka swoich ujęć.
Aparat Foto
Po "dłuższej" przerwie, w domu ponownie powrócił temat wyjazdu do Kenii...
miłe wspomnienia zostają na długo w pamięci,
nie z powodów artystycznych a raczej z piękności okolicy chciałem przedstawić
tutaj zdjęcie pięknie pomyślanej "lodży" dla turystów,
9. Taita Hills - Sarova Lodge
A swoją drogą piękny park i zdjęcia z AMBOSELI
10.
11.
Amboseli to wyjątkowy park ale aż kusi nas by pojechac ponownie
aby odwiedzić tym razem Masai-Mara, Lake Nakuru i wiele innych pięknych, tamtejszych zakątków.
Jakiś sponsor na horyzoncie?hehe
Pozdrawiam!
Marcin.
Voriax, foty super :-D
Oczywiście nie jestem żadnym autorytetem, a moja laicka wiedza na temat zdjęć ogranicza się tylko do stwierdzenia ładne, super lub brzydkie.
Trzymam kciuki za następny wyjazd, a poki co odgrzewaj dalej zeszłoroczne "kotlety" bo miło popatrzeć.:-D
Na powitanie!
Uganda, trekking w lesie Bwindi i spotkanie z rodziną goryli (rodzina Nkuringo).
14.
Goryl uchwycony pięknie12 bardziej by mi podeszła w pionie, z drogą w centrum kadru. Piękne krainy tak w ogóle
![]()
Z Markiem, Elą, Nikosiem i czterdziestką na karku przemierzam świat....
Fajne te ostatnie portrety w dziczy, zwłaszcza majestatyczna poza lwa, a na fotce #12 ładnie uchwycony moment startu biegaczySzkoda może, że zawodnicy stoją tyłem, ale jak się nie ma co się lubi... - niech będzie
![]()
tym razem lwice...
18.
chyba jednak przyroda niepolska i nieptaki
nie budzą zainteresowania...
nawet by pokrytykować :-) yhh...
a mnie to kręci i już :-)
Pozdrawiam!
Marcin.