Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: [lamuszka] impresje z podróży

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

7 i 8 mi się bardzo podoba - po prostu są fajne.

12 - myślę, że przegięte (nie obraź się). Bez obróbki byłoby fajnym zdjeciem, obróbka wszystko zepsuła. Nie wiem, co zrobione ale widzę szum, pasteryzację?
    Dopiero zaczynam...
    Moja Strona
    Profil na FB

Dopiero zaczyna Awatar lamuszka
    Miasto
    Jersitz

Domyślnie

Sam właściwie nie jestem pewien, co powinienem o takiej obróbce sądzić; bardzo więc dziękuję za Twój komantarz. Jedno jest pewne - obróbka z założenia miała być bardzo inwazyjna, żeby upodobnić tę fotkę do malowanego obrazu (impresji). Niestety, nie pamiętam już dokładnie co robiłem z tymi zdjęciami. Na pewno był to blur, krzywe i szum... W podobny sposób zrobiłem jeszcze jedno zdjęcie z tej serii. Żeby nie zaśmiecać forum średnio udanymi ujęciami, nie będę go jednak wklejał. Dla zainteresowanych, można zobaczyc je tutaj (w zasadzie podoba mi się bardziej niż to, które zaprezentowałem na CB, ale bez wątpienia jest słabsze kompozycyjnie ??: ).

Na marginesie - przepraszam, że tak długo nie odpowiadałem, ale w ostatnim czasie przydarzyła mi się większa przeprowadzka i właściwie do tej pory żyję w pewnym zawieszeniu ;-) Pozdrawiam!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów