kavoo - w kontekscie avatara, to za kim jestes?
Ktokolwiek, byle nie silnorekiZamieszczone przez akustyk
A tak na powaznie to od paru lat kibicuje Basso, jak jeszcze w Fassa jezdzil (a konkretnie od kiedy wyszedl Cycling Manager 3, kupilem go i zauroczylem sie w tej grze).
ja tam wlasnie za silnorekim jestem :P jeszcze lubialem Belokiego ale nie ma formy od wypadku :P precz z ulrichem !! :P
silnoreki jest niezly - sa o nim programy na Discovery - tylko ze to kolarz jednego wysciugu ... hmm chyba sie offtop robi... :-(
a ulrich ?.... moze 2 ? ... tylko ze armstrong jezdzi na jednym duzym wyscigu i go wygrywa ...
PS: widze ze nas przeniesli :P i dobrze
Ostatnio edytowane przez Alzail ; 15-07-2005 o 11:21
Jedzie w T-Mobile i teoretycznie ma pomagać Ullrichowi.Zamieszczone przez akustyk
Ja w zeszlym roku strasznie sie nastawialem na to, ze Mayo sprobuje zdetronizowac silnorekiego. Mlody, wytrzymaly, wygral Vuelte... same plusy. Ale sie wylozyl i mocno poobijal, no i w gorkach wymiekl.Zamieszczone przez akustyk
Ale gdy zobaczylem, jak tym roku juz w pierwszych wyzszych gorkach niepoobijany dolacza do zaszczytnego grona "l'arriere de la course", to odpuscilem sobie wszelkie nadzieje zwiazane z jego nazwiskiem.
no wlasnie byl nadzieja. moze jeszcze cos z niego bedzieZamieszczone przez kavoo
a tak co do silnorekiego... jak patrze z jaka zaciekloscia zabojady go zwalczaja, to tym bardziej mu zycze sukcesu.
aaa... jeszcze jeden Hiszpan: Roberto Heras. twardziel. tez zasluzyl, zeby cos zwojowac, choc w tym roku nie wyglada najmocniej w klasyfikacji. inna sprawa, ze on juz chyba jest skazany na tyranie na innych i teraz w Liberty robi na Belokiego![]()
Heras tez kariery w Wielkiej Petli nie zrobi ;-) W gorkach potrafi sie z dobrej strony pokazac... ale z taka jazda na czas, jaka prezentuje, zadnego duzego touru nie wygra.Zamieszczone przez akustyk