Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
Że powtórzę za kolegą: "Po co piszesz co chwila to samo w ostrych tonach? Daj na luz"
Jak moderator grzecznie pyta to nie odmówię sobie odpowiedzi na pytanie.

Nie piszę co chwila, a jedynie od czasu do czasu nie zgadzam się z odmienną opinią wyrażaną na temat AF w 5D2 na łamach CB przez innych użytkowników. Wolno mi?

Poza tym nie piszę w ostrych słowach. Staram się jak mogę pisać wyważone opinie i podawać argumenty przemawiające za moim punktem widzenia. Nic na to nie poradzę, że moja opinia jest mało popularna i co bardziej fanatycznych użytkowników przyprawia o zawrót głowy i zgrzytanie zębów. Jeśli ktoś powinien wziąć na luz, to właśnie osoby, którym ciśnienie skacze na myśl, że ktoś może skrytykować ich ulubioną firmę.

A wracając do tematu. Cichy jak widzicie również nie widzi różnicy w pracy AF, chociaż przez jego ręce, podobnie jak przez ręce Oscarkowego, przewinęło się wiele sprzętu Canona.

Do Oscarkowego. Nie musisz mi tłumaczyć jak wykonywane są testy w redakcjach. Pracowałem w redakcji pisma komputerowego. Znam ten mechanizm lepiej od Ciebie. Napisałem przecież, że nie zgadzam się z opinią Optycznych.pl, którzy twierdzą, że AF w 5D2 jest gorszy od AF w 5D.

Do Fotobronxa który radzi mi iść do sklepu i przetestować 5D2. Nie żartuj sobie. Taki test byłby jeszcze gorszy od tych wszystkich tworzonych na szybko w redakcjach typu Komputer Świat.