Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: [budzikk] Chasydzi 2009.

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Już kiedyś widziałem reportaż z tego święta, niestety nie pamiętam kogo, ale był naprawdę dobry. Jak widać jest to bardzo fotogeniczne święto
    Niestety nie bardzo rozumiem systemu numerowania tych zdjęć, więc moje "nawigowanie" po nich może być dość chaotyczne. Ze zdjęć oznaczonych jedynką zostawiłbym chyba tylko środkowe, choć być może i to ostatnie. Szkoda tylko ciachniętej ręki w tym środkowym. Na ostatnim spojrzenia w obiektyw by starczyły. Jak dla mnie zbyt dużo jest elementów nieistotnych. Ale to może dlatego, że ostatnio lubię prostotę w kadrze
    Serii drugiej w ogóle bym chyba nie wstawiał. Wygląda jakbyś podkręcił jasność w ACRze o +2, stąd pojawiły się okropne szumy. Mimo, że nie jestem jakimś okropnym szumofobem, to taka mozaika kropek nie podoba mi się wcale...
    Ostatnie z trzeciej serii jest moim zdecydowanym faworytem. Świetne! Uciąłbym tylko troszkę z prawej strony, tak żeby wzrok od razu kierował się na mocny punkt, w którym jest facet z pochyloną głową (widać sam kapelusz). Pierwsze z tej serii niestety do mnie nie przemawia :/
    No i portret na koniec. Kolejne bardzo dobre zdjęcie.

Podsumowując: Trochę za dużo zdjęć jak na mój gust, niektóre naprawdę świetne

Pozdrawiam!

EDIT: No i walnąłem się... Ostatnie zdjęcie w pierwszej serii to trzecie od góry, a nie czwarte. Czwarte niestety przegapiłem, choć nie żałuję, prawdę pisząc.
    Proszę, numeruj jakoś przejrzyściej zdjęcia.
    Ostatnio edytowane przez Elandril ; 06-02-2009 o 22:32 Powód: Pogubienie się w numeracji zdjęć

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów